Yldzalra Ben evde paketleme işi yapmak istiyorum biraz paraya ihtiyacım var yapan varsa eğer baanda bilgi verebilir mi Bi kaç yer buldum ama güvenemiyorum sizin anlaştığım firmalar varsa yazabilirmisinjz
-MinikveAnnesi- Yldzalra ben bi ara cok araştırdım instagramda olanlara asla inanmayın dolandırıyorlar kapora isteyip sonra engelliyorlar sizi yaşadığım sehirde de bulamadım öyle paketleme isi veren firma
prensannesi1649 Yldzalra istegramdan başvuru yapmıştım kapora aldılar beni engellediler güvenmiyorum açıkçası bende çok araştırdım ablamın madindurumu hiç yok onun için ama bulamadım
DLr33atly Yldzalra kuzenim imstegramda bulmuş evde paketleme diye 300 TL istemişler ürünlere karşılık yatırın demişler para ve dolandirmislar sakin sizde düşmeyin para isteyene inanmayın
MeyraRana Yldzalra bi tane sayfa var instragam da tarif etsem bulurmsn ki iş veren kişileri yazıyor güvenilir. Kapora felan vermyrsn. Ama İstanbul içi paylaşıyor
balkupummm Ben nedense böyle İşlerin var olduğuna inanmıyorum hiç 😔 gerçekten varsa bu işi yapan ve para kazanıyorsa da ben hiç tanımadım görmedim
Yldzalra balkupummm ben Bi kaç kişiden duymuştum mandal falan paketliyolarmis ama baya oldu duyalı inşallah vardırda yaparz yani üç kuruşa olsa razym
Yldzalra -MinikveAnnesi- keşke olsa ya bende hep merak ettim eğer varsa çok güzel ama güvenilir olanı bulmakta gerçekten xor
Yldzalra prensannesi1649 kuzum bende araştırdım evet kimisi kapora istiyor ama istemeynde çok var kapora benim güvenmediğim konu tc kimlik numaranı ve iban falan veriyorsunuz hani Bi sorun çıkardı falan diye yoksa kapora istemeyende buldum ben ama güvenemiyrm
Yldzalra DLr33atly yok kuzum inanmıyorum zaten para isteyenlere sadece acaba yapan varmışım varsa eğer yardımcı olur banada diye yazmak istedim çünkü güvenemiyorum
Yldzalra MeyraRana paketleme isidemi İstanbul için canm ben İstanbulda oturmuyorum ama sen yaz bana bulurum ben