Mom727373 sıradan yaza yaza gideyim ☺️ Dönence gereksiz, çoğu bebek sevmiyor. İlgisi olduğunu keşfederseniz o zaman alırsınız. Hamaklı beşik ya da sallanan beşiği de yine bebeğin durumuna göre alın derim. Gazı olmazsa sakin bir bebek olursa sallanmaya alıştırmasanız daha iyi olur sizin için. Gazı olur huysuz olur sallanınca susar o zaman bir tane edinebilirsiniz. Babynest gibi ürünler çok kısa süreli kullanılıyor onun yerine ilk üç ay için reflü yatağı tavsiye ederim. Oda termometresi iyi olur ama su termometresine inanın ki hiç gerek yok. Dirseğinizi değdirip bakarsınız oldu bitti 😅 yakmazsınız çocuğu merak etmeyin. banyo lifine de gerek yok. Zaten tertemizler kızım 26 aylık hala kullanmıyorum. Sadece mama kaşığı yeterli bir de alıştırma bardağı alabilirsiniz. Çatal, tabak hep bizimkileri kullandı kızım. Halbu ki ev dolu 🥲 düzleşmeyi engelleyen kafa yastığına da hiç gerek yok. Bir sağa bir sola yatırırsınız tamam. 👌🏻 Burun aspiratörü burun etlerinin şişmesine ve daha çok nefes alamamasına sebep oluyor. Evde bulundurursanız her nefes alamadığında kullanırsınız. Onlar zaten hapşırarak varsa bir şey çıkarıyorlar. Çok hasta olursa doktoru da kullanın derse kullanırsınız. Bebek taşıma çantası nedir onu anlayamadım 😆 bebek eşya çantası için de sırt çantanız olur, ben de öyle kullandım 👍🏻 Dizlik de çok gereksiz zaten emeklemeye başladıkları dönemde daha diz kapakları tam gelişmemiş oluyor, sandığımız gibi acımıyor yani dizleri. 😉 bir de üçgen muşambayı ybb için alacaksanız gereksiz zaten iç bez koyacaksınız yeterli olur. Hangi tür iç bez alacaksınız bilmiyorum ama cover içine fitted en uygunu olur.