Bebekimbebekim Kizlar Besire hanim cinsiyette yaniliyor mu hic 11+6 kiza benziyor dedi emin gibiydi ama 16 da kesin bise diyebilirim dedi giden var mi
Lale__123 Bebekimbebekim banada genesis hamdiye hanım 4 aya kadar 100de100erkk dedi 5 6 ay kızdedi 7aylık olduk bakalım değişcekmi gene
Princessmami Bebekimbebekim batı hastanesi cihan bademkırana gidiyorum çok memnnunum uzun uzun anlatyor her muaynede aşırı ilgilenyor. 12. Haftada erkek dedi emin olarak 😇
duru_pars Bebekimbebekim beşire doktora gittim gayet ilgili ve çok hoş biriydi yanılacağını sanmıyorum gayet net knşyrdu
Bebekimbebekim elcancan ben mahmut hocanin hastasiydim 2 dogumumuda onda yaptm genesisten ayrildi cnm malesef siirte gitti
elcancan Bebekimbebekim ctesi cuma günleri öğlen 2 ye kadar orda. Bizzat kendim gidiyorum. Bilginiz olsun.
Dilekjiyan Ben bağlarda ki Suat orak bana kız dedi başka dk erkek daha ikilemdeyim bende erkek hissediyorum yani bulantılarım yok belki o yüzden
Bebekimbebekim Dilekjiyan baglaardaki doktorlara kotu diyorlar bilmiyorum gene ama insallah iyidirler
Dilekjiyan Bebekimbebekim vala cnm önce sağlıklı olsun ama 2 kızım var gönul isterki erkek olsun bidahaki kontrolde dj deyistirecem bakalim tam beli olur
Mirayelif Bende Genesis te pınar hocaya gidiyorum 13 ve 17 de erkek dedi kesin daha değişir mi bilmiyorum
AliSilan Mirayelif kemik yapısından anlıyor galiba benim kizima 11 haftalıkken tahmin de bulundu ozman çok iyi bir doktor kendisi. 😌