Smye57 Babysharkdutdutdut ben canım rüyamda kız bebek gördüm çok tatlııış doktor kız olduğunu söyledi 🥰☺️
Rabiamsf Bende rüyamda kız çocuğu gördüm etrafımda dolaşıyordu ismini bile söylediler Doktor kıza benzetti hakkımızda hayırlısı ben sağlıklı olsun başka bişey istemem bu zamanda çocuk yetiştirmek zor 😩
Sehriban_06 Babysharkdutdutdut Bende cinsiyeti öğrenmeden önce erkek bebek görmüştüm rüyamda 1 hafta sonra erkek olduğunu öğrendim
Demhat Pemberuya eşim de geçen gün pembe kumaşlar gördüğünü söyledi sanırım kızımız oluyor dedi. Daha öğrenemedik siz de öğrenince yazar mısınız merak ettim benzer rüya olunca. Ben pazartesi kontrole gidiyorum 16 hafta olucak o gün inş öğrenirim
Pemberuya Demhat Tamamdır canm haber ederim ama sizinki daha önce belli olur sizde bana haber eder misiniz merak ettim😊😊🐣
Babysharkdutdutdut Mevaninannesiii ay evet ikisini de gördüm oğluşum var birde kızım olsa ne mutlu olurdum
catidaki_kedi Babysharkdutdutdut hem rüyam da görmüştüm hemde oğlum diye seviyordum göbeğimi ve oğlum olcak inşallah 💙
Zisanince Babysharkdutdutdut ben devamlı rüyamda erkek bebek görüyorum benim miş daha cinsiyetini öğrenmedim aslınd afişten öğrenirim ama 22 sine randevu aldım tam 4 aylık oluyor o zaman kesin öğrenirim ama devamlı erkek bebek görüyorum
hilalyce Ben hamile olmadan önce rüyamda sarışın maviş gözlü tombul bebek gördüm ama üzerinde sarı yelek vardı kız mı erkek mi bilmiyorum sonrada hamile kaldım zaten ama çok güzel bir bebekti ☺️
[silindi] Babysharkdutdutdut Ben gördüm doğru çıktı 😇 Eşimle de iddiaya girdik o erkek gördü erkek olacak dedi ben kız gördüm kız olacak dedim şu an çok şükür 21. haftadayız kızımız olacak 💓🌸
didnr_ Babysharkdutdutdut bende bi kere erkek sonra sürekli kız doğurduğumu gördüm hatta benım bebegım erkek neden kız doğurdum dıye aglıyodum🤣🤣 oğluşum olacağını öğrendim