gizzzy35 Gizemgoral İlk doğumum ama spinal sezeryan istiyorum. Bebeğimi hemen görmek o ana şahit olmak istiyorum Allah kısmet ederse 🙏
Minikbiranne29 Gizemgoral genel olmuştum ben doğumdan bir saat sonra odamdaydim ve hiç bir yerim uyuşuk değildi kesik ağrım yok gibiydi yani sadece üşümüştum. Ama spinal öyle değil uyuşukluk geçince çok ağrı oluyor arkadaşlarım çok çekti
Villanelle Spinal sezaryeni tercih edeceğim. Bunun bir çok nedeni var. Öncelikle bebeklerimin çıktığı ana tanık olmak istiyorum. Sonra spinalde verilen narkoz kana karışmadığı için bebeği de etkilemiyor o yüzden. Ayrıca spinalde uyuşukluk daha uzun sürdüğü için ilk acıları hissetmiyorsun
nurakseki Normal doğum olmaz ise biraz psikolojik nedenlerden dolayı genel anestezi talep edeceğim. Ama umarım normal doğururum ❤️
kizininannesi nurakseki normal doğurmak istiyorsun neden sezeryan da genel anestezi istiyorsun onu anlamadım. Normalde de spinalde de uyanık olacaksın yani
Hasret47 Plllvr111 mrb spinal ve epidural sezeryan nasıl oluyor normal spinal duymuştum ama edipural hiç duymadım bende sezeryan. Doğum istiyorum hangisi daha acisizsa o.olsjn istiyorum
gizzzy35 Minikbiranne29 Benim çevremde herkes spinal oldu aşırı memnun ne ağrı ne sızı öyle abartacak kadar. Şaşırdım şuan sizin yorumunuza.
Hatunkuruhanoglu28 Gizemgoral Ben 38+4’te yani bu cuma günü sezeryan olacağım kesinlikle tam bayılmak istemiyorum burdan daha önce ameliyat geçirmemiş arkadaşlara şöyle bir örnek vereyim ama tabiki herkesin kendi vücutu ben hamileyken açık apandisit ameliyatı oldum ve çok korktuğum için komple bayıltmalarını istedim iki ameliyattan çıktıktan sonra sürekli anesteziyi kustum ve bu beni de dikişlerimi de çok zorladı aynı zaman da çocukta etkilendiği için üç gün hareketlerini asla hissetmedim yani demem o ki iyi düşünün…
Ayfaa Epidurali siddetle tavsiye ederim doğum sonrası içinde büyük bir rahatlık sürekli ilaç alınabiliyor hastaneden çıkana kadar acısız agrısız , spinalde başağrısı riski var sezeryan esnasında mide bulantısı kusma riski var epiduralde böyle riskler yok
GazeRock Spinal+Epidural anestezi. Spinal anestezinin etkisi geçince ağrı olur.O zaman da epiduralden gereken ağrı kesici dozla rahat olur
Ayfaa Hem genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım hemde epiduralle , epidural aşırı konforlu doğum sonrası için ilk yürüyüme esnasında epiduralden ilaç alın yürüyün hiç acısız 🙏
Minikbiranne29 gizzzy35 kişiden kişiye değişiyor bu durum benim çevremde kim varsa asla memnun değil ben yine olsa yine genel derim.kesinlikle
Plllvr111 Hasret47 epidural ameliyattan sonra da takılı kaldığı için ağrı kesiciyi ordan alıyorsunuz direk uyuşukluk geçtikten sonra ben taburcu olana kadar inanılmaz faydasını gördüm