Hulalp Kizlar 20 haftalik hamileyim bebegim sukur guzel haraket ediyordu son 1 haftadir 🧿 ama son iki gundur sanki cok haraket etmiyor gibi sizce bi sey bi sorun mu var😔
papatya56 Hulalp O haftalarda iki gun hareket etmediği oluyodu daha küçük canım şimdi 29+5 im hareketleri maasallah canımı acıtıyo
Tugbadmr Hulalp bu haftalar da oluyor bir iki gün çok uyuyorlar bir iki gün çok hareket ediyorlar benimde öyleydi korkuyordum ama baktım sürekli böyle oluyor korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ☺️
Bebiscann Hulalp bu haftalarda bebekler düzensiz hareket eder ama sen yinede her ihtimale karşı doktora görün canım
Dilayyyyy Hulalp bende 20 haftalikken tetanoz asisindan snra 3 gun hic hareketni hissetmedim doktora gttm 3 gunun sonunda sukur biseyi yokmuş
Hulalp papatya56 ilk gebeligim benim belki tecrubesizim ondan bu kadar panik yapiyorum ama icimi rahatlattiniz Allah razı olsun 🥰
Fatmabytr 24.Haftada iki gün azaldı hareketi çok normal dedi doktor şimdi 31+3 teyim hareketliydi ama dün öğleden beri yine azaldı zaman zaman oluyormuş korkma hiç olmayınca git doktora
Nill2 Hulalp Bende 21 haftalığım aynısını 20. Haftada yaşamıştım. Dün detaylı vardı orda kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyodum 🙈 yani aslında hareket ediyolar ama biz anca güçlü olanları hissediyoruz 😍
Handecik Sen koşturuyor san güün içinde o içerideki sallanmayla uyuyor. Sakince uzanıp sola doğru sessiz ortamda dinlenirsin hareketlenir kuzum
Hulalp Handecik vallaha cok haraket etmiyorum düşük tehlikem vardi annem bende iki aydir is bile yapmiyorum
Handecik Hulalp anladım canım zaten düzensizlik normal bu haftalarda sıkma canını 24. Haftadan sonra düzene giriyormuş
Handecik Yinede içine sinmezse gidip sağlık ocağına kalp atısını dinle muayenene varsa daha, için rahatlasın
Hulalp Handecik ben sirnaktayim burda saglik ocagi biraz uzak o yuzden gidemedim yoksa aklimdaydi gitme