Minigim24 alpereninannesiii çok teşekkür ederim inşallah bir sorun yoktur 🤗♥️ Sol taraf her ne kadar nefesimi kessede öyle yapıyorum mecburi 🤭☺️
Happybsrn Minigim24 36+5🙏 sabaha karşı özel bölgede bı acı hissettim sonra geçti yollar kapalı 🥴 dedim gelecek mi ne🤣🤣🤣
DLr33atly Minigim24 37+ 4 deyiz benim.oglan sertleşiyor hep sürekli haraketleri de var balık gibi hissediyorum maasallah var yani ama karın içi yapısıyla alakası vardır genişlik darlık ile bide bu haftalarda hep uyurlarmis bebekler ses yap müzik dinlet çikolata ye hareketleri daha çok hissedersin
Minigim24 DLr33atly sanırım yeri daralıyor diye böyleoldu hareketlendi cok sükür ama karnımda baya ufak 36 ya göre 🤭🤗
Ozgemu 36 +2 yim bende hareketleri normal ama karnımda cok fena sertlik var 2 gündür bi tuhaf, korkmaya basladim pzt randevu aldim ilk nst gireceğim. Normalde 28 mart a gün aldık inşallah o güne kadar uslu durur
Minigim24 Ozgemu insallah bi sıkımtı yoktur, neden bu kadar geç alındı ki nstye yada bizimkil mi erken aldı 32 den beri giriyorum ben
Ozgemu Minigim24 bilmiyorum ki bie belirtim olmadigi sürece nst gerek yok dedi. 37 de alacakti persembe birkaç gun erken girmis olcam
Minigim24 Ozgemu inşallah bi sıkıntı yoktur, içini ferah tut, benimde 35 te sertlik toplanma oluyordu gittim nstde cok hafif sancılar cıktı ama benim enfeksiyondan kaynaklıydı