Songulykilicc Anneler son 3 gündür kalksam yatsam bebek çok sert olmaya başlıyor bu da kasıklarım yaralı gibi bi his yaratıyor yatakta dönerken, kalkarken canım çok yanıyor. Korkuyorum açıkçası. Neden böyle taş gibi oluyor 🤷
Elifffnaz Songulykilicc kaç haftalık gebesiniz, benim son aylarda öyle oluyordu ama genelde sırt üstü uzanınca
Tugbadmr Songulykilicc benimde yapıyor ama sanki genelde stresli olduğum zamanlar da yapıyor kayınvalidem ve annem bebekler o hareketi çok yapıyor dedi bir tuhaflık olduğundan değil yani 🤷🏻♀️
bluees1207 Songulykilicc ayy geçen hafta bende öyleydim 20. Haftamdı hep aşağıda top oluyordu resmen yırtılacak gibi canım acıyordu ama bu hafta o durum yok çok şükür
Songulykilicc bluees1207 yaa geçmiş olsun şimdi doğum yaklaşıyor ya korkuyorum bende henüz kilosu çok düşük doğmasından korkuyorum. 36 haftaligiz ama gelişimi 34 -35 gibi duruyor. Rabb’im bebişlerimizi korusun inşallah
nmtock41 Songulykilicc magnezyum eksikliğinizden oluyor diye okumuştum buralarda siz yine de doktorunuza sorun ama endişelenecek bişey yoktur
Mrvnehir208 Songulykilicc bende de aynı sorun var daha doğrusu vardı doktora kontrolünde de oldu şansa bunu düzeltmek için bol su içmem gerektiğini söyledi düzenli olarak bende yaptım düzeldi sizde bi deneyin
Songulykilicc Mrvnehir208 teşekkür ederim öyle yapayım bari henüz kilosu 2300 erken doğum olsun istemiyorum ondan böyle merak ettim
poncikveannesii Songulykilicc bende 36+3 üm üç dört haftadan beri ara ara oluyor sertleşme taş kesiliyor karnım ister istemez acıyorda bir gün bazen iki gün sürüp geçiyor doğuma hazırlık
Songulykilicc Anneoluyorummmm magnezyum ve progestan aldinz mi daha önce bende de oldu dinlenme ve bu ilaçları kullanınca geçti bıraktım sonra yineledi acaba tekrar mı başlasam bilemedim 🤷
bluees1207 Songulykilicc sizin bayağı büyümüş artık ben bu haftada korkmadım hiç ben mi çok rahatım acaba ilk olduğu için anlayamıyorum da neye endişelenip neye endişelenmiyeceğimi nazlanıp evham da yapmak istemiyorum. Sizde bakın bi geçmezse doktorunuzla görüşün isterseniz bende oldu birşey olmadı geçti ama sizde farklı birşeyde olabilir sonuçta
pusatmom35 Songulykilicc 33 haftadayim benim de uzun zamandır toplanıyor özellikle ayakta çok durup is yaptığımda oluyor bu. Magnezyum verdi doktorum onu verdikten sonra biraz daha azaldi ama yine de devam ediyor eskisi gibi olmasa da
Songulykilicc bluees1207 bende rahattım büyük diye ama kilosu düşük çıkınca henüz erken geldi benimde ilk zamanında dogsunlar inşallah 🙏
bluees1207 Songulykilicc olsun canınızı sıkıp stres yapmayın inşallah zamanında olur sizde sorun yaşamazsınızda erkende olursa minyon bebişiniz olmuş olur zayıf diye düşünmeyin pozitif bakın 😊😍