K88_ Kızlar günaydın 8 martta salı günü sezaryen oldum yataktan inmeler kalkmalar oturmalar haricinde acım yok çok şükür bu durum ne kadar sürüyor yatmada ve kalkmada zorluk bir de ne zaman yan yattınız🙄
Lulemom K88_ ben hastanedeykende yan yatıyordum. Hep yan yattım. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat. 1 hafta sonra yüz üstü de yatmıştım.
Anneoluyorummmm K88_ Spinal mi oldunuz benim de 4 nisanda heyecanlıyım ilk kez ameliyat ortamına giricem ay merak içindeyim korku yokda,☺️
iki_melek_annesi K88_ Geçmiş olsun evladını hayırlısıyla büyüt☺️sana tavsiyem gündüzleri yatakda yatma sürekli aktif hareket halinde ol ol zaman iyileşme sürecin çok hızlı oluyor 2 sezeryan doğum yaptım ne zaman ki o yataktan çıkmadın süreç de uzuyor 🤗
ozgese-s 15.günümdeyim 2 3 gündür yan yatıyorum ama gene de acı oluyor bende 🤷♀️ Bu ara da kanama kaç günde kesiliyor bilginiz var mı
K88_ ozgese-s benim 4. Gün kanama değilde idrardan sonra açık kahve akıntı şeklimde geliyor ilk iki gün oldu kanamam
K88_ Anneoluyorummmm spinal oldum evet kuzum darısı başına inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
K88_ iki_melek_annesi amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim. Ya şu boyun tutulması baş ağrısı geçse bi spinalden dolayı 😢 sol tarafta bi batma var oturup kalkarken