DenzRya Kızlar yumurta toplama işleminden sonra gaz. Sancım hiç gecmedi böyle olan var mı nasıl geçti sizin?
Elegie DenzRya ilaçlarınızı için ve üşütmemeye çalışın üşütürseniz eğer daha da uzuyor süreç. Kendiliğinden geçiyor ekstra birşey yapılmıyor
2022bebeki DenzRya Benim de geçmedi ve ne yazik ki 5.gunun sonunda kusma da eklendi. Devam ederse Ohss olmamak için doktorunuza bir danışın
Suheylamum DenzRya Ben çok fenaydım canim ve benim karnım hiç inmedi sanki 2 ay ve ben sanki 5 aylık hamile gibiydim 2 aylık hamileyken
DenzRya Elegie tamam canm teşekkür ederim. Bir de kan sulandirici iğne çok morluk yaoiyor göbeğime bu normalmi
DenzRya 2022bebeki gaz sancısı mi oldu canm sendede ishal de hiç gecmedi bugün daha iyiyim karnımdaki yumurta toplamadan önceki sislikde bugün inmeye başladı.
2022bebeki DenzRya Gaz sancısı ve şişlik vardi inmeye de başlamıştı dün aksam kusma titreme tansiyon düşüklüğü de yaşadım umarim sen yaşamazsın
2022bebeki DenzRya evet benim de çok yumurtam toplandi önemli olan kalitesi temkinli gitmemize rağmen doktorumla dozunu yine de sonucum bu oldu inşallah sizinki olmaz
2022bebeki Suheylamum hamilelige herhangi bir engel oluyor mu ohss , hastanede bir tedavi aldiniz mi cok korkuyorm ben engel olur diye
Suheylamum 2022bebeki Bana iki tane serum vermişti doktor acil de taktirmistim ama bana mısın demedi canim benim ki pek azalmadı nefes alamayacak duruma bile gelmiştim ama şükür tuttu 2 gün sonrada nasipse doğumum var 🤲
2022bebeki Suheylamum ay maşallah maşallah Allah saglikla kavuştursun sizi 😍 Ben de şu an serum aliyorum, sıvı dengeme bakılıyor idrar söktürücü yatış verdi doktor. İnşallah fayda eder çok sag olun ❤️
Suheylamum 2022bebeki Amin çok zor bir dönem ama insaAllah sizde olumlu sonuçlar alırsınız yavrunuzu kucağınıza alacağınız günü yazarsınız burdan 🤰🤱💗