biranneadayiyim özel araştırmam hala devam ediyor iyi olanlar çok pahalı uygun olanlar ile ilgili araştırmalarımda doktorlarla ilgili olumsuz şeyler okudum şimdilik devlete rastgele bir doktora gittim çok memnun kaldım .İlk hamileliğimde özele gittim ssende bebekte gayet sağlıklısın dedi karnım sırtım çok ağrıyo dedim bacaklarım uyuşuyo dedim normal dedi herhangi bir konuda bilgilendirmedi 5 gün sonra sabah 4 gibi sancılandım başka bir özele gittik doktor kan uyuşmazlığı dedi düşük önleyici iğne falan yaptı ama bir saat sonra düşük yaptım hemşire doktoru aradı saat 9 da gelsin bakarım dedi o kadar ilgisiz ama devletteki doktor keseyi karnımda göremeyince hemen alttan muayene etti gördü kan uyuşmazlığını ilk kez ben bi doktora sormadan doktor kendi sordu uyuşmazlık iğnesi yaptırmama rağmen uyuşmazlıkla ilgili kan tahlili varmış onu yaptırdı troid sınırda olmasına rağmen üstünde durdu başka bir doktora yönlendirdi dahiliyeye baktırdı bu süreçte ne yapıp ne yapmam gerektiğini anlattı anlattığım herşeyi dinledi tek tek cevap verdi ve en önemlisi özelde bile 3 5 hasta içeri girerken bu gittiğim devlette tek başıma içeri girdim doktor gayet iyi zaman ayırıp bilgilendirdi. Bu doktorun doğuma gireceğini bilsem hep prda devam ederim kontrollerime