Sumoz Kızlar 17+3 haftalık gebeyim, hemen hemen her gece 2-3 gibi tuvalete kalktıktan sonra asla uyuyamıyorum. Gün içinde de uykusuzluktan geberiyor olsam yine uyuyamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı normal mi napmam lazım :(
kamanoss58 Sumoz 35. Haftamdayım hiç uyuyamıyorum ve bunun çoğu zaman bir sebebi olmamasıyla beraber genelde kol bacak ağrısından ve sık tuvalete kalkmamdan kaynaklanıyor. Ben yatmadan önce duş almaya çalışıyorum ve 1 bardak süt içiyorum bazen o rahatlatıyor. Sizde deneyebilirsiniz.
Hatice_gzr2505 Sumoz hep aynı uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkmaktan 🤦♀️ Hatta geçen eşimde ufak bir tartışma yaşadım sabah işe gidecek bende karın agrım sırt agrım vardı ikide bir tuvaletim geliyor rahatsız ettim diye salona geçtim uyuyamıyordum da içim geçmiş senin ne işin üstün başın açık demişti bende 20. Haftamdayım böyle devam erecek sanırım 🤦♀️
Pkmezbal Sumoz süt iç duş al lavanta yağı dök yastığına ve ardından güzel bir uyku 💤😏🤘 denemelisin işe yarıyor .😍
Cansuada24 Kızlar uyuyunnn gün icndede olsa uyuyun bebiş olunca o uyku bir tatlı oluyorrr 2 gündür sabahlıyoz kızcemle uyumadıgım günler aklıma geldi 😂🤦♀️
Fatos91 Uyku problemi bnde de var gece 12-1 gibi yatıyorum sonra 3 gibi bi kalkıyorum sabahlar olmasın artık gün bitmez uykusuzluktan başım ağrıyor 🤕
Sena_liya Pkmezbal lavanta bahçesinde yatsam fayda etmez uykusuzluğumun sebebi bacağımın kıracak şekilde ağrıması ve sürekli tuvalete çıkmam… Olsun az kaldı şükür ki geçici Allah ın izni ile
Tazeanne0134 Sumoz valla bacı 29+1 haftalık hamileyim aynı durumdayım bide benim 26 aylık oğlum var Allah canını sağ etsin çok zor geçiyor ama şükür yani geçiyor az kaldı inşallah