Ozlemkurttt Merhaba kızlar bişey sorcam 15+4 hamileyim sabah itibariyle kasıklarım da ağrı var kısım kısım sürekli deil ama normal midir acaba 🙄
Sonay Ozlemkurttt normal cnm bebek büyüyor. Kanama olmadığı sürece normal ayaklarını uzat dinlen kendini yorma
Duygucoban Ozlemkurttt korkma tatlim oluyor benim bu ara belim sirtim kasiklarim kopuyo bildigin kalkamiyorum bel agrisindan o derece
Ozlemkurttt Sonay teşekkür ederim tatlım öle yapıyorım Walla ilk Zaman'da olmuştu ama bu kadar değildi sanki biraz korktum çok şükür kanamam yok 🙏🏻
Sonay Ozlemkurttt rica ederim ☺ Bunlar hep normal Şeyler benimde kamplarım oluyo ani harekette dedim heralde erken doğcak çok şükür gecti şimdi bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür 21 haftalığım ☺
Ozlemkurttt Beyra0212 Yaaa üzüldüm tatlım idar da hata verir ama kan kesin çıkar diye biliyorum bekle bakalım biraz inşş bu sefer kan testi yanlış sonuç vermiştir 🙏🏻
Duygu8733 Esraabrklu bende 24 haftalıgım sol kasık cok agrıdı kanamam yok normal herhalde dimi si benden daha buyukmussunuz
Ozlemkurttt Duygu8733 yok ben daha küçüğüm 🙈 15 haftalık benim ki Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🏻