1PrensAnnesi Mine senle alakası yokki hep istiorm 😞 inş az kaldı doğsun çok yicem. Doktorun bşi demiosa ye inş bşi olmz
Mine 1PrensAnnesi anneliğin zorlukları bizimle olduğunu öğrenince başlıyor sağsalim doğsunlar da gerçi o zaman da emziriyoruz o gaz yapar bu dokunur falan olur 😁
Mukocetin 1PrensAnnesi Mervemiray3 Mervemiray3 Sıkma canını canım bu sefer gittiğinde inşallah iyi haberler alırsın stres yapma daha çok etklersin beslenmene dikkat et allah büyük 😊
1PrensAnnesi Mine ilk hamile oldğnda yapılan genel tahlillerde uyardı sonra 3-4 hafta snra bi tahlil daha istedi artıo değerler gebelik boyunca yasak dedi
Zeynepemre Hayır benim halen midem yanıyooooor söndürünnnn midemi yanıyor bünyemin efendisi 😫😫😫 😂😂😂😂😂
Mine Zeynepemre 😂😂😂😂😂 miden yanarken doğuracaksın 😂😂😂 soğuk süt bi iki yudum diyorlar soda diyorlar ne bulursan ye iç tek tek inşallah biri şifa olur 😕
Zeynepemre Mine sorma annesi gibi kıvır kıvır olacak herhalde bu kadar mide yanmasına başka açıklama olamaz 🤔😂
Naznaz pamuksekerinannesi hahaha evde gizli gizli erkeğe pembe ayakkabı falan 😂 tövbe yarabbim biz analardan herşey beklenir😂 benim 21.hafta oluyor kuzum doktor 19 da gel dedi ama eşimde bebişi görmek istyor