Mercimekveannesi Mehtap allah kolaylığı verir bizde daha çok yeniyiz minigiz keşke o günlere gelsek hemencecik 8+5 geçmiyor bide ilk gebelik sabırsız heyecanlı 😣😣
Ulku27 1PrensAnnesi galiba öyle çevremde genelleme bu şekilde 😁😁tahmini Doğum tarihi verdimi doktorunuz🤔😊
Mehtap Mercimekveannesi oy yesinler o miniği ay valla çok güzel günler olsun beklemek de güzel neler neler yaşıyor insan,benim de ilk bebeğim çok güzel geçti günler. Dilerim sağlıkla güzel geçirirsin 🤗
Mehtap 1PrensAnnesi babaya kalsa kendi doğurtacak adam benden çok bunaldı yahu 😅 hergün ulusa seslenir gibi sesleniyor kızım hadi artık gel artık diye 😅
Rabiacelebi Minebebeğin aşağı inip inmediğine bakıyolar bebegının başının aşağıda olup olmadığına bakıyorlar elleriyle o yüzden bakıyolar eğer 4 parmağını kaburganin altına koyduğunda boşalmaya başladıysa doğum yakınlaşmış demektir
Mercimekveannesi Mehtap amin canımım inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk aldığınızda da muslukları açarsınız ben kesin ağlarım ilk annelik mutluluk rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin 💕💕🙏
0mervee Mehtap bende özel kliniğe gidiyorum renkli ultrason için ekstra ücret ödüyor musnuz. Bende haftaya pazartesi gidecm tam 12 haftalık olacak
1PrensAnnesi Ulku27 günü 1 şubatta bitio ama doktora göre 38.haftada gelir diyo 40ı beklemez diyo oda 18ocak 😍
Zeynepemre Mehtap sabah sabah kahkaha attım ay 😂😂 demek ki yalnız değilmişim 😂😂 bende diyorum sus deme öyle erkenden gelmesin gününü beklesin 😂😂
1PrensAnnesi Mehtap 😂😂😂😂 benmki daha 7aya yeni merhaba dedik diyo bu lafı yeter artık oğlum gel bıkmadın mı anneden gel seveyim gel nolur gel sayıyo hayır çocuk bu laflardan snra aşırı hareketlenio erken doğacak korkuyorum 🤣