Naznaz Pitircikveannesi işte bende öyle olmayayım diye baştan tembihledim 😂😂 şimdi gelince bir yerlere kacıcaz 4,5 aylık olduk karnım ilk zamanlardakinden daha az ona mı yanayım kış ayı olmasına mı😒 gazım bebekten büyükmüş demek😂
Pitircikveannesi Naznaz Hahahahhaha benim de benimdeeee🙈 Bide sepsertti şimdi daha yumuşak ama göbeğimin altında bu sabah sertlik hissettim bebek mi diye düşündüm sanırım rahim miş😔
Naznaz Pitircikveannesi 😂😂 ay sen çok yaşa ya valla benimde öyleydi😂 o rahimmiş kuzum bende bebek zannetmiştim🤷♀️
Pitircikveannesi Naznaz Ay rezillik ya Allahtan internetten baktım bunu da doktora sorsam kesin kovalardı bu sefer😂😂😂😂😂
Naznaz Pitircikveannesi hahah😂😂😂😂 bende bazen çok sacma sorular sorabiliyorum kadının suratındaki o alaycı gülümsemeyi görünce kaçasım geliyor😂😂
Pitircikveannesi Naznaz Ben her gittiğimde soruyorum hepte bi daha sormayacağım diye gidiyorum kadını görünce dayanamıyorum 😂😂😂😂
Naznaz Pitircikveannesi 😂😂😂 amann ne yapalım kaç kere hamile kaldık yani 😂😂 ben bir ara unutuyorum sormayı diye liste yapmıştım röportaj havasında sordum cevapladı sagolsun😂😂
Pitircikveannesi Naznaz Hahahahhaha bende özel bi soru soracaktım doktorda kan testi istedi onların listesini yazıyor. Annem kaynanam odada doktora seslendim...Söyle canım buyur dedi.. gözlerime bakarmısınız dedim hahahhaha ne saçmalıktır bu ya😂
Pitircikveannesi Naznaz Kadıncağız da bi afalladı sessiz sessiz sordum anlamıştır ama ne ayıp gözlerime bak konuş der gibi 🙈🙈😂😂