Melek3465 hepsi geçiçek canım hiç üzülme 40 çıkana kadar biraz ağrıların olucak ama sonra hepsi geçiyo ben doğum yapalı 2 sene olucak bende bebeğimi emziremedim emzirmede emzirme yastıkları oluyo bak onlar çok işe yarıyo ama bebeği yatarak emzirme oturarak emzir biraz evet canın yancak ama sabret düzelcek sonra ama emzirmeye çalış çünkü mama yiyen çocuk gerçekten çok hastalanıyo vücudu dirençsiz oluyo ben kızımı emziremedim sütüm gelmedi ve bide ben dilişim enfeksiyon kaptığı için tekrar dan ameliyat oldum antibiyotik kullandığım için emzirmem yasaktı hep mama yedi ama gerçekten çok zorluklar yaşadım çünkü mama yüzünde hep kabız oldu ve halen de çekiyoruz bu sıkıntıyı bide canım acıyo diye yürümememezlik yapma dikişlerin hava alsın yoksa enfeksiyon kaparsın bak çok dikkat et ayağına çorap patik giğin kendini üşütme sırtına yelek giğin ve bol bol kompostu fln iç su iç su süt yapar ve canını hiç sıkma hepsi geçecek o günlerini arıcaksın zamanla dişiydi yediydi yemediydi birsürü şey olcak 💜😊