Melike13 Gebelikte 26. Haftada aşırı derecede wc ye gidiyorum bazen gündüz bazen gece 5 dk bir olucak şekilde, bebeğim hareketli olduğu Zamanlar , araştırdım normalde doğuma Yakın zamanlarda böyle olurmus ama tereddüt etmelimiyim
Oezmavn12 Melike13 Ben haftalardır öyleyim hele şu son zamanlarda.. 28. Hafta bitecek benim de. Bebek büyüyüp baskı yaptığı için gayet normal diyor doktorlar. Ama inanılmaz yoruldum wc muhabbetinden. Saat başı uykumdan uyanıp gidiyorum..
Melike13 seymaseda ya şimdi biride şey paylaşmış üç gündür sürekli lavaboya gidiyorum meğerse bebeğim suyu azaldı diyince bi Tereddüt ettim
Melike13 Oezmavn12 benim saat başı bile değil keşke saat başı olsa geceleri 10 dk bir kalk yatağa gel epey alıştırdı şimdiden gece uykusuzluğuna 😓😢
Fatoo33 Melike13 yok canım merak etme su azalması tek WC ile olacak şey değil, iç çamaşırındada ıslaklık olmalı.. yada bebek suyunu yutup çişini yapamamasından kaynaklı bi durum. (İlk hamileliğimde yaşadığımdan biliyorum) gayet normal ben bazen artık WC’de uyumak istiyorum yapıyorum çıkıyorum ya elimi yıkayıp kapıyı açarken yeniden geliyor daha bebiş baskı yapmayada başlıyor sürekli bi çişli gibi dolanmaya başlıyorsun doğal olarak ..
seymaseda Melike13 Ama suyu azalmış olsa sızıntı şeklinde akıntısıda olur 🤷♀️ Ben baskı yaptığı için diye biliyorum ama dr’uma bi sorarım ☺️
Melike13 Fatoo33 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏 evet tam bu aralar iyiyim toparladım enerjim yüksek derken bu seferde yolculuk kısa mesafe bile olsa epey bastırıyor bu çiş mevzusu bakalım 🤔
Melike13 seymaseda evet çünkü çok hareketlendiğinde bide benim bebeğim ters duruyor zaten o yüzden daha çok baskı olur demişti doktorum idrar enfeksiyonu vardır diye idrar da verdik ama