Sude-96 Melekcivelek yok artık 🙄 bacım 13 hastalıkken karşılaştırmaya başlaman çok erken değil mi 😅 ben o haftalar sormuyodum bile bismillah bi 20 haftalık olsun ayrıca zaten çok küçük şuan 😂
yagmur_s Melekcivelek 12+4 de gitti 6.47 uzun olacak bu dedi benim doktorum şakalaştık öyleyse. Ben de babası da uzunuz 😂
benimmdunyamm Melekcivelek 🤣 zaten bebek küçük kız bugün ben gittim hemşireye söylerken duydum şuan unuttum 🤣🤣
Princessmami Melekcivelek 18 haftalıgm boyunu merak edip sormadm ble 😂 zaten gelişme geriliği gibi bariz bişe olsa doktor bunu der illa. Ve daha çok erken yani 25 haftayı bir gör canım sonra karşılaştırma yaparsın
yasemin_- kuzeymomsss ay ben hala öğrenemedim 😁 hiç merakta etmemiştim cünkü her muayene de doktorum gayet iyi sağlıklı hersey yolunda diyordu bende ne kilo ne boy sormadım hiç gecen artık çevre baskısından sordum kilosunu dedi boyuda gayet iyi dedi geçti 😁
kuzeymomsss yasemin_- bende detaylıda öğrendim, o da detaylıdaki doktorum söylemedi ultrason kağıdından hesapladım 😂 ondan sonraki haftalarda doktorum bilgilendirdi😂