Imasleeper Aselimm23 kaynarcada bi yer varmıs 350 tlydi herhalde benim açtığım posttan bakabilirsin biri yazmıştı. Ama ben ümraniyeye gittim erbil çakar diye bi doktora zam geldimi bilmiyorum ama 380 tl nakit verdim çok da iyi ilgilendi
Esrskrylmz Aselimm23 pendik çarşıda Halil Mesut’un özel kliniği var geçtiğimiz eylül ayında 520 tl ye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım ama şimdi yüklü bir zam gelmiştir fiyatlara bence
Sena23- Aselimm23 kaynarcada cihan tıp merkezi var bir kaç gün önce yaptırdım 450 tl ye memnun kaldım uzun sürmüyo ama doktor herşeyini söylüyo
Imasleeper Aselimm23 kaynarcada cihan tıp merkeziymiş canım şimdi baktım orası 350 tlymiş bi ara sor bakalım fiyat arttırması yapmıslar mı diye. Bide ümraniyedekine sor hangisi uygunsa ona gidersin ❣️
Esrskrylmz Derya_derya yaa iyi çok büyük bir zam gelmemiş o zaman :)) sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Aselimm23 Imasleeper cihan tıp merkezi bana çok yakın çok teşekkür ederim, ikisinide sorarım hayırlı doğumların olsun inşALLAH
Gudu Aselimm23 Bölge hastahenesinde 550 tl yapılıyordu. Randevu alınca yardımcı oluyorlar. Doktorun adını hatırlamıyorum. Bende Bağdat caddesinde Zeki sahinoglu yaptirdim.680 tl idi.