mucizemizibekliyoruzz asminko345 aynen öyle. Hepimiz zamanında ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Derya341986 asminko345 lütfen bişey yazarken suçlama olmadan yazın sizin bildiğiniz doğru olacak diye bşey yok ki benim arkadaşımın çocuğu34. Haftada küveze alınmadı neden yalan söyleyeyim bende bir can taşıyorum şuanda
Tarcin 25+1 de Doğum yaptım ben canım. Çok şükür tehlikeli zamanları atlattık oğlu im 39 gündür küvezde daha da yolumuz var 630 gr doğmuştu şimdi 955 gram oldu. Canı içindeyse büyür derler ya hakikaten öyleymiş. Allah hepinize zamanında kolay doğumlar versin sağ salim kucağınıza alın inşallah
Rmyskrkus Kizannedi 34 te banada 36 alacağız kanalda dendi 34+4 de ama kilo farkı çok aramızda oyuzden mi bana ciğer geliştirici vurmadılar acaba
Kumruanne Deletedmom15257 oy kurban olurum ben o küçük mucizene melekler hep onu korusun allahin izniyle herşey yoluna girecek
mucizemizibekliyoruzz Yarenelibol benim aynı problem 25. Haftada başladı 29. Haftaya geldik çok şükür. rahim ağzını ölçtü mü doktor kaç cm?