https://imgyukle.com/i/EpFYjP diğer bir adı ile Fatma Ana otu ,
*Çogalmayı ve üremeyi temsil eder. Bu otun suyunu içen kadınların üreme hormonları salgılanır ve ovulasyon döneminde gebelik şansı yükselir. Sadece hamile kalmayı değil, doğum anını da kolaylaştıracak bir etkiye sahiptir. Doğum yapacak kadınların daha az ağrı yaşamasını gerçekleştirir.
Hamile kalmak için - nasıl hazırlanır -
*1 adet Meryem Ana otu, cam bir sürahi içinde bir gece suyun içinde bekletilir.
Her kullanımda bu otu taze şekilde hazırlamalısınız.
Suyun içinde bekleyen Meryem Ana otu, adeta bir tarçın gibi suyun rengini hafiften değiştirecektir.
*Meryem Ana otunun beklediği suyu, kadın ve erkekler cinsel birleşme öncesinde günde 2 defa içmelidir.
Kadınlar yumurtlama dönemini bir köşeye not ederse ve yumurtlama döneminde tüketirse, bu suyun etkisini daha hızlı görecektir.
- Doğum için -
Doğum sancısı başlayanların, bu sudan bir bardak içmesi önerilir. Suyun etkisiyle rahim ağzı daha kolay açılır ve doğum kolaylaşır.
-kizlar ben bu Meryem Ana otunu doğumum için kullanmıştım , bu otu suya islattiginızda açılmaya başlıyor ot açıldıkça sizinde açılmanız hızlanıyor ve kolaylaşıyor ,ben suya dualar okumuştum Meryem suresi nas Felak ws doğuma gitmeden önce 3 yudum kadar da suyundan içmiştim ,sürekli rabbi yessir duasi okumuştum ,doğumum hızlı ilerlemisti , sizler için de fikir olarak buraya bırakıyorum , daha detaylı araştırıp içinize sinerse yapabilirsiniz , hamile kalmak için kullanılma hakkında bilgi sahibi değilim ama doğumum bu ot sayesinde kolay oldu diye de iddia edemem ,belki bünye meselesi belkide gerçekten otun şifası oldu ,ben de bu bilgiyi burada öğrenmiştim 4 yıl önce ,belki sizin içinde bı faydası olur , 🤗