iremylm_zk1 Merhaba kulak çınlaması sorunu yaşayıp tedavi olan yada kendiliğinden geçen oldu mu ara sıra bende oluyordu ama geçiyordu beynimin içinde hiç kesilmeyen bir ses var aynı durumu yaşayan var mı
linamom iremylm_zk1 hamileyken bi grip oldum o gün bugündür aylardır var bu. 30.haftaya girdim hala ara ara oluyor kan değerlerim düşüktü doktor ondan oluyor dedi sizin de bazı değerlerinz düşük olduğundan olabilir
prensannesi1649 iremylm_zk1 hemlilelikte çoğu kadında oluyor bende 24 haftada başladı şu an 35 haftadayiz onceki gibi sık sık değil ama merdiven çıkınca felan o oluyor malesef geçmiyor da
iremylm_zk1 linamom 14 şubatta sezaryen ile doğum yaptım doğumdan bir hafta sonra başladı kan değerlerim düşüktü ama toparladım şükür şuan iyi uyutmuyor beni strese giriyorum 🥲
iremylm_zk1 prensannesi1649 doğumdan sonra oldu bende ve hiç geçmedi psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum kbb ye gittim bizlik birşey yok dedi 🤷🏻♀️
prensannesi1649 iremylm_zk1 bende şu anda da var bende ilk olduğu zamanlar burda post açmıştım hemn hemn herkes bizde de var demişti doğumdan sonra devam ederse bende gitmeyi düşünüyorum ama benim yüksek tansiyon var ondan da olabilir mis
iremylm_zk1 prensannesi1649 evet yüksek tansiyondan b12 eksikliğine kadar birçok nedenden dolayı oluyormuş bende zaten anksiyete var hamilelik sürecimi de stresli geçirdim doğum sonrası da kolay olmadı benim için psikolojik olabilceği geliyor aklıma ki stres de en büyük etkenmiş inşallah geçer 🤲🏼