ebskrcl Den_ls ben her cuma yerim aşırı severim doktorumada danıştık temiz olduğuna güvendiğin sürece sıkıntı olmaz dedi .ve ben sadece kokoreç değil diğer bütün sakatatları çok sık tüketirim çok şükür 2.gebeliğim hiç bi sıkıntı olmadı
Princessmami Den_ls ilk hamileliğimde de canım istedkçe yedm bunda da yiyorum doktorum iyi pişmiş olmask yeterli dedi
Zynpcbi ebskrcl normalde yediğiniz yerlerden mi yiyorsunuz bende şırdan kokoreç severim ama yemiyorum 😊
Fatos91 Güvendiğiniz yerler varsa az da olsa yemelisiniz bence çünkü canınız çekmiş belli ki canım ne isterse az miktarda da olsa yiyorum çünkü yemediğim zaman hep aklımda oluyor ☺️
Zeyzen mercimegin_annesiii doktorlar Bebeğin sağlığı için iyi değil diyorlar Ama çok nadirde olsa yenebilir. Valla ben kahvaltıda nerdeyse çay içmeyi bile unuttum🙁
Zeyzen @“mercimegin_annesiii”# FatmaNur_27 Doktorlardan duyduğum kadarıyla sakatat bu dönemde yemek bebek için iyi değil ama çok çok canımız çektiğinde nadir de olsa azıcık yenebilir yine çiğ yumurta çiğ şarküteri ürünleri de yenmemesi gerekenlerden
Kadriye__ Den_ls eğer güzelce temizlenmiş ise ve güzel pişmişse yenir ben 2 aylıkken yemiştim canım çok istemişti çok şükür birsey olmadı Ara yerden değil de bilindik yerden temiz güvenilir yerden yenilebilirmiş araştırmıştım bende