Bebegimizolsundu Drn34 valla canım dün adet günümde 1.20 çıktı negatif yükselsin diye umut ediyorum ama bu baş dönmesi psikolojik falan değil zor yürüdüm az önce hayırlısı inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰
Ezo25 Bebegimizolsundu benimde 1.20 çıktı kuşum sonra adetime 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı şimdi adet bekliyorum büyük ihtimalle yok 😑
Bebegimizolsundu Ezo25 çıkmıyordur idrarda kan aldırsaydın tekrar arttı mı diye bilirdin belki de adet olmazsın kaç gün varken 1.20 çıktı iki günde iki katını hesapla Değer 10 olmazsa idrarda çıkmıyormuş
Ezo25 Bebegimizolsundu normalde 1.20 olması beni umutlandırdı ama görünce üzüldüm idrarda o yüzden takmıyorum 🥺
Bebegimizolsundu Ezo25 canım benim de çıkmıyor idrar testlerinde yükselecek inşallah adetin geçsin hele bir üzülme olumlu düşün güzel olsun inşallah olmazsa da hayırlısı
Ezo25 Bebegimizolsundu Şubat 28 çekiyor diye sizce adet günü oynar mı ya 🥺 ben diğer ay 11 Şubat da adet oldum bazen 29 günde bir oluyorum bazen 31 i buluyor .
Mubbzkr Ezo25 benim de 11 marttaydı. 28 ya da 29 günde oluyorum benlm de 2 geçti. Ama belirtiler de var. Pazartesi kan vereceğim.
Bebegimizolsundu Ezo25 evet benim arası 27. Gün tekrar olurum 12 Şubat son adetim başlangıcı bu ay da 10 unda denk geliyor 27. Gün uygulamalar gösteriyor ama sen kendin de say takvimden ben saydım
Miray31 Benimde 4 gün gecikti göğüs yanlarinda ağrı ve sırt ağrım var 1 gün gecikmeyle test verdim 1.20 cikti
Bebegimizolsundu Ezo25 sen kan ver bakalım bir canım ya yükselme var mı çıkmıyordur teste güvenme Pazartesi ver ben de vereceğim