Eslemezgi Uyku düzeniz nasıl rahat uyuya biliyomusunuz benim ki acıyıp kötü bir uyku düzeni hiç uyumasam yeri 4 aylik kızım saat başı uyaniyo sizde durumlar neler
kahvesever__ Eslemezgi hiç uyamıyorum artık karnım baya büyüdü ki sağ dön yok sola dön yok agrılarım da var
zeynnn5441 kahvesever__ Bende hep sağ yada sola dönüyorum sonra o kısımlar ağrıyor sizinde öyle oluyor mu ?
Minigin_annesi0 Uyku düzenim hiç yok 3de uykuya dalıyorum sabah 12 gibi kalkıyorum erken yatıp erken uyanmak istiyorum ama nerdee. Doğuma da az kaldı zamanla düzene girer inşallah
Eslemezgi Minigin_annesi0 doğduktan sonra başlar uykusuzluk bende öyle diyodum düzelir diye ama doğduktan sonra uyukusuzluk başladı şimdi hamileyken uyu uyuya bildiğin kadar
Melek141120 Benimde 2 aylık kızım yarım saat uyuyup kalkıyor çok yorgunum gerçekten psikolojik olarak da kötü oluyorum böyle olunca 2 saat uykuya ihtiyacım var cidden
Gizemkocar 38+0 artik don düzlük bir haftaya doguracam ama heryerlerimde agrilar gece uykular haram doktor normal yapacak bisey yok diyor çekecegiz mecburen