Baysal09 Hanımlar dün geceden beri sırtımdan karnıma ordan kaşıklarıma feci sancı giriyor sancı nasıl olur bilmiyorum ama herhalde bu çünkü beş dk bir geliyor ağrı .dün geceden bu saate kadar hiç uyumadım ve sancı çektim şimdi duş aldım acaba hastaneye şimdi gitsem mi nişan su vs olmadı henüz o yüzden bilemiyorum nolur dua edin
Cicianne Baysal09 en azından gitmeden doktorunu ara neler olduğunu anlat onun dediğine göre hareket edersin acil bi durumda seni bekliyor olsun.
Perimm Baysal09 suyun ve nişanın gelmeyebilir herkeste gelicek diye birşey yokki..Canım sanki Doğumun başlamış gibi bi doktorunla görüş istersen
Edirefp Baysal09 canım benimde nişan falan gelmedi. Birden belimden kaşıklarıma adet sancısının çok şiddetlisi ve hiç bi pozisyonda geçmeyen bi ağrı girdi. 3 saat evde çektim hastaneye gittiğimde 7 cm açılmam vardı. Doğum sancısında olabilirim
busekavakli Sancılar düzenli bi şekildeyse ve git gide çoğaldıysa yatınca uzanınca geçmiyorsa doğum sancısı olabilir suyunuz gelmemiş zaten telaş yapmayın ama bi nstye girmeniz lazım
Ozteber Canım bende tam bilmiyorum ama tarif ettiğin şey doğum başlangıcı 5dk düştüyse ne olur ne olmaz git bence