Sengul82 Kızlar gebelik tansiyonu yada var olan tansiyonu olan varmi.neler yaptınız ilaç kullaniyormuaunuz yardim ci olurmusunuz.bnde şeker var zaten tansiyondan korkuyorum
MeyraRana Sengul82 15.haftadan sonra çıktı gebelik tansiyonu daha önceden yoktu hani alfamet bide ecopirin başlattı doktor perinatoloji takipliyim kadın doğum cu tansiyon hastası olan gebeye bakmıyor. Şuan 33+3 üm ilaçlarla gayet düzende gidiyor
Serapcemre Sengul82 covitten beridir cıkıyor bu hafta tkibe alındı hep ölçüldü iki gün iyi üç gün yüksekti işte doktora gidicem pazartesi ne derse onu uygulayacagız bakalım korkuyorm ben de tansiyondan 15-9 14-10oldu kafa agrısı dışında olmadı bir şey baş donmesi göz karartısı olursa acile git dediler 28ınde idrar temiz çıkmıştu gebelik zehirlenmesi olablıyor tansiyon yükselmesinde gene pazartesi idrar vericeğim bakalım olck
Sengul82 MeyraRana doğumcu nasil bakmıyor.prritonoloji bölümü yoksa o ilde ne olcak.bizim burda yok.simdjlik kontrol ediyrm.iyi ama bilmiyrm çıkabilir kirkuyrm.bide kaça çıkıyor tansiyonunuz
Villanelle Bende de hem şeker var hem de hastanede ölçülen tansiyonum hep yüksek çıkıyor. Evde ise normal çıkıyor. Beyaz önlük hipertansiyon dedi doktor, 1 kez iki geceliğine hastanede yatmıştım ama artık gerek görmüyor. İlacı da 16 10 görmeden vermiyorlar
Melikenlbt Villanelle banada. İlaç vermiyorlar tansiyonum 12 9 13 9 çıkıyor geçen 14 10 çıktı ilk kez acile gittim 13 8 düşünce geri yolladılar kan testi idrar testi yaptılar temiz çıktı 14 9 olursa tekrar gel dediler
Sengul82 Villanelle baya yükselince mi veriyor.nasil oldun peki evde ölçüm yapıyormusun. 13 14 olunca tehlkkelimi.kac haftalik kem çıktı.
MeyraRana Sengul82 vala bnm bulunduğum yerde bakmıyor perinat a kendi doktoruna hastanene git diyorlar sistemde bide çıkıyor hani perinatoloji hastası olduğum ilaçlardan önce hep yükseliyordu şuan çok şükür öyle Bi sorunum yok ilaçlarla düzene girdi. Ama dikkat et sabah akşam ölç yaz deftere kontrole gittiğinde doktoruna göster hani eğer yükseklik olursa belki ilaca başlattırır.
Villanelle Sengul82 bende 32.haftada başladı. Hastanede 14 9 çıktı. Yatış verdiler ve 2 gün takip edildi ve yüksek değildi. Evde de 11 7 civarı çıkıyor hep. Günde 6 kez ölçüm yapıyorum. 14 9 olursa hastaneye gel hemen diyorlar ama asıl tehlikeli olan yer 16 10 muş. 16 10 olursa acil doğum kararı alınıyormuş
MeyraRana ezgimm0027 normal kontrollerimde hep yüksek çıkıyordu kadın doğum cu hani acil perinatolojiye gitmen lazım demişti evde şiddetli baş ağrılarım başladı dayanamıyordm her akşam acile gidiyrdm nerdeyse yükseldiğini ben şiddetli baş ağrısı gözümün kararması el ayak birden boşalıyordu yere düşüyordum titriyordum hani bnde böyle belirtiler oluyordu ama kişiden kişiye değişebilir belirtiler.