Busrademiir
[bilinmeyen] Kesinlikle yeme, zamanında balık yemen daha mantıklı ben somon tüketiyorum
ozlemkrts
[bilinmeyen] onda çinko olduğu için yasak balıklar arasında
Mrv06
ozlemkrts çinko değil civa
Bebegmibkliyrm
[bilinmeyen] canim internettede okumus kesinlikle hazir konserve baliklar yasak die. Oyle riskli seyleri yeme asla. Cok istersen evde damak zevkine gore yap bence
Mumu
[bilinmeyen] ton balik zararlı dye biliyrm doktorlar çok mecburi kalırsanız haftada 1 taneye izin veriyorlar. Cıva icermesinden dolayı
mLcLk
[bilinmeyen] hamilelikte tüketmemelisiniz ton balığı. Şöyleki bir miktar civa içeriyor kutu balıklar, bu civanın anneden bebeğe geçmesi bebeğin gelişimini olumsuz etkileyebilir. Mevsim balıkları ve somon yiyebilirsiniz bol bol.
Humus
[bilinmeyen] bende yemiyorum. Her zmanda bulunmuyor. Doktor imom balik yagi werdi onu kullaniyorum belki fikir olur.😁
Gks
Balık mevsimi değil biz ne yiyeceğiz? Üstelik bana dr balık yağı da vermedi
Humus
Gks doktorundan iste istersen belki verir benm bunyem zayif die de wermis olabilir 🤷🏻♀️
Neroizm
[bilinmeyen] disaridan takviye omega 3- balik yagi alin eger yiyemiyorsaniz. Ton baligi hem konserve gida hem de bazi sakincalarindan oturu onerilmiyor.
Dyg34
[bilinmeyen] konserve yasak bende yemiyorum 19 haftalık illa yemenmi lazım mevsimi degilki eylülde sezon acılıyor bol bol yenir artık ama çok canın ıstıyorsa somon balıgı alabılırsın o yaz kış bulunur ve hamilelkte cok faydali
Nishaa
[bilinmeyen] Ton gibi konserve baligini cok seviyorum ama doktorum önermedigi icin yemiyorum bence sizde yemeyiniz💓
mucizemizibekliyoruzz
[bilinmeyen] konserve yenmemeli gebelikte. Ayrıca biraz önce doktorum söyledi araştırmalara göre hangi balıkları yerseniz yiyin yeteri kadar omega 3 alamıyormuşsunuz. O yüzden balık yağı takviyesi alınmalı mutlaka
dphnln
[bilinmeyen] Ben de sizin gibi balık yiyemiyordum asla. Denedim bebeğim için ama midem kaldırmadı. Doktorum gayet açıklayıcı şekilde bana sz miktarda dardanel ton yiyebileceğimi hiçbir zararı olmayacağını söyledi. Kücük konservelerden haftada 2 kez makarna ya da salatayla karıştırıp yiyorum ben. Fazlası zararlı unutmayın.
dphnln
[bilinmeyen] Bu arada 30.haftadayım sonunda balık yemeyi başardım. Sanırım dardanel ton sayesinde alıştım balık kokusuna ve midem bulanmadan yedim, cok mutluyum. Siz de dardanelle başlayıp benım gibi mutlu sona erişebilirsiniz :)
Pelus
Krill yağını duydunuz mu? Balık hapından daha fazla omega 3 içeriyormuş.
BetlYldrmErdem
[bilinmeyen] konserve olan hiç birsey yeme
ozlemkrts
Mrv06 aynen yanlış yazmışım yazdıktan sonra farkettim düzeltemedim 🤭
YagizAsyaMom
Palamut yenilebilir mi