uzaldlal hiç korkma valla ben o kadar korkuyordum ki acabalarla doluydu kafamın içi, başıma ne geliceğini bilmeden boşu boşuna korkuyordum çok şükür ki hiç öyle olmadı, en çok korktuğum da suni sancıydı etraftan anlatıldığı şekliyle o kadar etkilendim ki, herhalde ölüm gibidir ben nasıl dayanırım dedim, Rabbim gönlüme göre verdi kendi sancımla doğurdum, çok şükür o kadar kolay oldu ki doğumum boşuna korkmuş etkilenmişim valla, yani şöyle düşün elbet çıkacak o çocuk ordan😅, hep dua et Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sana da inşallah, hele bi bebiş doğsun sonra bi bakıyosun ağrıların da geçmiş sanki hiç çekmemişsin, o gözüne kocaman gelen 9 ay da hiç yaşanmamış gibi, onun mis kokusu yetiyo, şuan mışıl mışıl uyuyo onu seyrediyorum, zorda olsa kolay da olsa onlar için değiyo valla, yani hiç korkma benim canım çok tazedir ama doğurdum yine olsa yine doğururum, ben doğurduysam herkes doğurur 😅😅😅
Ay evet insan çok ağırlaşıyo son haftalar kuzum Allah yardımcın olsun son günlerin artık tadını çıkar bidaha gelmiycek bu zamanlar öyle düşün asla korkutma kendini bol bol resim çekin, doğurduktan sonra vay bee karnımdaydı şimdi kucağımda diye tebessüm ederek bakıyosun😍😍🥺, anı kalıyo yani, sürekli 00:00 olmasını beklerdim bi gün daha geçsin diye, şimdi ise 21 günlük olmuşuz farkında bile değilim zaman çok hızlı o yanımdayken çok çabuk geçiyo, neyse çok uzattım hakkını helal et kuzum, doğum hikayemi paylaştım burda post açarak, sayfama girersen en aşağılara inerek çok uğraşırsın istersen seni etiketleyeyim ordan oku sana da moral olur 😍😍🤭😃😇