defneveannesiii kardeşim hiç endişe yapma tabi anlatırım genel oldu benim düşük tansiyon problemim var aşagıda bebek için hep3.500 diyorlardı ama gerçek kilosu doğunca belli oldu suni sancı 10 saatten fazla aldım ama 6 cm ilerlemedi bana sordular sna daha fazla eziyet etmek istemiyorum sezeryana alalım mı diye birde benim solunum sıkıntım olunca kabul ettim suni sancı nasıl bir ağrı biliyor musunuz ? Gazınız varken yapamazsınız karnınız şişer ve zonklar ya öyle bi ağrı açılma ilerledikçe ağrınız oluyor ama benim öyle oldu en azından daha sonra varis çorabı giydirdiler ve beni. Ameliyathaneye indirdiler sonda taktılar o da inanın yıkarsa saat başı 2 kere alttan muayene ediyorlar o kadar acımıyor çok minik bir sızı kendinizi kasmazsanız daha kolay oluyor hatta ☺️ Sonra bana dedi ki ellerinizi bağlıycaz bize demek istediğiniz bişey varmı yok dedim doktorum çok iyiydi salısın erkekti boyadılar kanımdan alt tarafımı ardından ben maskenin geldiğini gördüm bayılmışım zaten 😂 sonra Zehra hanım seslerine uyandım bi baktım bebeğim göğsümde yatıyor 🥺 emzirmek istermisin dediler evet dedim rahim kasılır emzirirken az ağrın olur korkma dediler göğsümü sıvazladı hemşire hanım bebeğim emmeye başladı 15 dk emdikten sonra çocuk doktoru geldi muayene etti ve odama aldılar ☺️ Çok uzattım sanırım şuanda bir saate bir kalkıp yürüyorum ama sonda mı çıkarmadılar henüz. Onuda tecrübe edinince yazarım bi tek canımı kanamanız olurken bastırıp karnınıza muayene ediyorlar ameliyatta o yaktı o da derin nefes alırsanız hiiiiiç sorun olmuyor inanın ben Nail şerifi hep yanımda tuttum TKİ ameliyathaneye kadar sonra annem aldı elimden öyle sürekli inşirak süresi okudum rabbime sığındım yani bağırmak yerine sakin kalmaya çalıştım öyle merak ettiğin bişi varsa sor istersen yazayım