northandmother Arkadaşlar burdaki takvime göre 12. Haftaya kadar içilmesi gerekiyormuş devamında kullanan oldu mu internette fazlasının zararlı olduğu yazıyor siz ne şekilde kullandınız ?
Bebiscann northandmother doktoruma sormuştum canım bırak dediğinde bıraktım ama ne zamandı hatırlamıyorum
MerveeD northandmother 12. Haftada paketın bitince bırak demişti doktorum 13 haftadan sonra bttı ve kullanmadım bıdaha
Pembekurdele northandmother 12. Haftaya kadar kullaniliyor daha sonra omega ve demir ilaci baslaniyor
Hakanbuse northandmother ben 18 haftama kadar kullandim simdi de multivitamin tavsiye etti doktorum onun içinde de var bi zarari olmaz dedi elimdekini bitir bosuna cope atma demisti bende 18 haftama kadar kullandim
cgnduru northandmother bana 12. Haftada 14 sonuna kadar dedi şuan 13. Haftamdayim hala kullanıyorum sonra başka şeyler yazdi onlara başlarım ❤
northandmother Çok teşekkürler arkadaşlar ❤️ bende demir ve magnezyum ilacına başladım da paketim bitince yenisini almadım yanlış mı yaptim acaba dedim
Aleynasvr 12 haftadan sonra bir faydası yok kullanmanın dedi doktor bırakılıyor. Ama ilaç bitmemişti bitene kadar kutu kullanabilirsin sen bilirsin faydası olmaz zararı da olmaz demişti. Bittiyse kutun kullanma canim
charlottececi northandmother ben hamilelik oncesinde basladim. 12. Haftada follatrodan regenesis max a gectim. Onda da 400 mg folik asit var. Gunluk bir gebenin ihtiyaci olan kadar. Hayat dongulerinde onemli bir bilesen. Yani hamileligim bitene kadar kullanacagim. Hatta emzirirken de multivitamin kullanirim ☺️
Pelinakcn 11.haftada doktorum folik asiti kesti ocean mummy kullanmaya başla dedi. İçinde vitaminler, mineraller var folik asitte varmış
isilhanim northandmother merhaba ben eksik olduğu için 14.haftadan sonra bile kullandım 1 paket bitirdim başlarda kusmam çok olduğu için ilaç kullanamıyordum doktorum 14.haftadan sonra verdi