holly Beril_aras2 bana sormamışsınız ama cevap vermek istedim 😄 o bulantıyı çekmektense emiyodum şeker gbi
Erenediz holly ayy biliyomusum onzyd nin tadından da midem bulanıyor 😁 direk yutuyom ben. Prilam la beraber alıyorum bende ama yinede bulantım oluyodu şimdi sadece prilam içiyorum her türlü çıkarıyorum zaten 😔
holly Beril_aras2 diliniz üstüne koyun. Bekleyin tamamen eridimi bi kerede yutun. Zamanla alışıyorsunuz ben uzun süre kullandığım için artık alısşmiştim kızım 9 aylık oldu hala o kustuğum günleri unutamıyorum
RabisScik Duyguug kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç kullanıyorum ben adı Zofer 10 tablet ve devlet karşılamıyor ama en azından rahat ediyorum🤷🏻♀️
Eliifs Duyguug ben mentos un şekerlerinden yiyordum naneli o kadar iyi geliyordu ki tavsiye ederim belki sanada iyi gelir
masgiz haftadan itibaren 15 sonuna kadar kesmeden kullandim, 12den sonra gunde 3e kadar cikmistim. 15 sonu hic olmamis gibi gecti, dayanin kizlar🥺
Bspring holly benim de aynı 15+4 teyim bu sabah da kustum. Asla geçmiyor. Ben de bir de göz kararması oluyor doktora söyledim umursamadı. Pinpiriklenmeyelim derken bir sorun yaşamaktan korkuyorum 🤦🏻♀️
Bspring holly çok şükür yokmuş 16. Haftayla birlikte de bulantım geçti :) kızlar tünelin ucunda ışık var dayanın 😃