Sena_liya meltemkumsal16 canm benim çok sevindim… Hayırla sağlıkla bereketiyle gelsin Allah ın emanetleri… Ve sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eylesin yüce Allah… Hemen imkanın varsa hayır yap bence. ❤️🌹
meltemkumsal16 Sena_liya keske olsa o kadar zor süreçten gectikki amniyosentez bile 4400 tuttu hastaneye doğum sözleşmesi 7000 verdik 😪ama bebeğimiz iyi ya cok şükür onun sağlığı için herseye değer,biraz rahatladiktan sonra benimde aklımda ınsallah 🙏🙏
Deletedmom727271 Çok sevindim canım 😍 içinin nasıl feraha kavuştuğunu anlayabiliyorum. Sağlıklı doğumlar dilerim 🌼🌼🤲🏼
Ayfersena meltemkumsal16 amniyosentez sonucunun kaç haftada çıktı.Bu arada gözünüz aydın tabiki de 🧿🙏
Duygu_12 meltemkumsal16 çok güzel bir post gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağina almayı nasip etsin inşallah darisi başimiza peki niye sıvı aldirdin
meltemkumsal16 Duygu_12 sagol kuzum evet fetal dna yaptırdık sonuç çıkmadı çıkmazsa bebekte hastalık olabilir dediler o yuzden amniyosentez yaptırmak zorunda kalmistik uktrasyon da hersey normaldi ama kanda riskli çıkmıştı ama çok şükür temiz çıktı 🥰🥰
Burcutf meltemkumsal16 çok şükür benimde fetal dna sonucum çıktı az önce. Allahima bin şükür temiz. Sana da yazmak istedim😊
meltemkumsal16 Burcutf canim çok şükür cok sevindimmmm şimdi hamileliğin tadını cikarma zamanı Allah kucağına almayı nasip etsin 💕💕💕💕💕
Burcutf Dlnilgn09 benim yaşım 35 olduğu için yas riskinden dolayı yaptirdim. Ayrica daha önce 8 haftalikken 3 kaybım vardı. Sonrasında bir kızım oldu çok şükür ama o zaman fetal dna çok bilinen bisey değildi sanırım yaptirmamistim