Ayka_guven EbruLi2259 38 hafta 4 gunluk hamileyim daha gun verilmedi yarin kontrolum var bakalim ne soyliycekler arada adet sancilarim oluyor bel agrisi fazla oluyor onun disinda iyiyim
Glmsr EbruLi2259 bende 38+4 deyim pazartesi kontrolüm var henüz gün verilmedi normal doğum istiyorm ama şimdilik bir belirti yok 🤗
Ozteber 38+2 hala bi belirti yok arada kasılma oluyo karnında o kadar ağrı sizi belirti en ufak bişey yok nazlı kelebegim bekleyecek sanırım daha iki tarafında aileleri hergun 3 4 kere arayıp varmı bi belirti diyo ablam doğum icin malatyadan geldi zamanı azaliyo dönmesi icin ama bizim kız bizi bekletip duruyo😂 37+5muayenem vardı açılma fln yoktu cumartesi tekrar kontrolüm vsr bakalim ne dicek doktor
EbruLi2259 Ozteber doktor bana 39 da muane yapacağım dedi ben biraz geç olduğunu düşünüyorum neden böyle yapıyor bilmiyorum
Mertcikannesi 38+2 yiz bizde. Dün kontrole gittik. Nst de 60 larda filan ağrı var ama ben birşey hissetmiyorum. kasılıyor rahim, oğluşum bi köşeye toplanıyor. Sonra çatı muayenesi oldum, 2 cm açılman var dedi doktorum. Eve geldim yatıyorum dünden beri. Çünkü doktorum salı gününe kadar yok. Ben de ağrı yok, sadece yürürken bel ağrısı var
Glmsr EbruLi2259 benimde öyle dedi şimdiden muayene edip ağrı sızı başlatmayalm dedi bence doğru bi karar 39 da bakıp karar vericez
Puddingin 38+5 her kontrolde nst giriyorum cok detaylı bilgi de verilmiyor! Ultrasona bakıyo bazen de.. arada bi sanci vuruyo tahminen 1 haftamız kaldı. Nasıl olucak ne beklio beni bilmiyorum.. nişanim geldi diyen de var burda suyum geldi diyen de. Sadece sancı ile hastane yolunu tutan da.. bakalım bizde durum ne olucak😏
Aysece Bende 38+2 oldum haftada bir muayene oluyoruz nst de de hiç sancı çıkmadı en son geçen cumartesi muayene olmuştum bi dahaki haftaya çatı muayenesi yaparım dedi doktor bizimkinin başı aşağıda ama kanala girmemişti henüz bekliyoruz bakalım Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kolay doğumlar nasip eylesin şu mide yanmaları artık geçiversin amin 🙏