O gun post açmıştım herkes dua etmişti dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲♥️ çok korkuyodum sezeryan olucam diye pazartesi sezeryan olucaktim postu açtım hatta postu açarken hafif ağrılarım vardı ama önemsemedim o gün doktora gitmiştim ve herşeyin aynı olduğunu söylemişti yalancı sancılar olduğunu düşündüm kizlar.. sonra uyumaya geçtiğimde 12-1 gibi ağrılar sık ve sert vuruyodu hatta eşim bide gerçekten bu gece doguruyomusssun diye espri yapiyodu tabi bizim hiç umudumuz yok.. 🤷 yatağa yattım ama sancı uyutmuyo eşim telefonu getirip yanıma koydu dakikaları kontrol et belki gerçek sancidir dedi sancilsri 10dk da bir geliyodu ben yine inanmadım kalktım bı duş aldım duştan sonra geçer ya dedim geldim geri yattım ama asla uyutmadi sancı duşta bile girdi sonra ben kalktım başka odaya geçtim doğum sancısıysa evde cekiyim biraz sonra gidiyim hastaneye diye ama her sancida canım cikiyo yani dayanamiyodum. . saat oldu sabahın besi tabi ben bu arada 3kez duşa girdim canım çıka çıka sancı çektim sonra yok dayanamiyorum diyip eşimi uyandırdım hayatım kalk gidelim ben dayanamıyorum dedim normalde uykusu çok ağırdır bı anda kalkıp sen ciddimisin ya gercektenmi saat kaç falan diye bı afalladi sonra hazırlanıp evden çıkmamiz aileleri almamız hastaneye geçmemiş derken 6ya geliyodu saat hastaneye gittim acilden girdim doktorum hafta sonu yok tü çünkü cumartesi saat sabahın 6sina geliyo aldılar doğumhaneye eve geldi baktı 6cm dedi ben şok nasıl şükrediyorum ama varya pazartesi sezeryan olucakken kendi sancilarimla ve normal dogurucam diye. Neyse sonra sancı odasına aldılar suni sancı verdiler sancılar düzene girsin diye 6:40ta doğumhaneye girdim 6:53 te bebeğim doğdu 🙈 bebeğim biraz zorladı beni ilk doğum çok daha kolaydı ama bunada çok şükür. Yine cok güzel bı doğum hikayem oldu 🙈 ve şunu anladım ki kul plan yapar kader gülermiş biz pazartesi günü sezeryan için gidicez diye düşünürken benim oglusum erken gelmek istedi beni hiç üzmeden🥰 Kizlar sormak istediğiniz bişey varsa sorun cevapliyim gerçekten benim için tam anlamıyla bı mucize oldu rabbim hepinizin yardımcısı olsun o gün o catalda hepimiz için dua ettim sizlerin dussiyla oldu o gece doğumum hakkınızı helal edin 🤲🌸