GizeemmmEceemm 40+4 Gelmiyooor.. Gelmiyooor.. Ne yaptıysam olmadı kanalda ama ilerlemiyo ilk bebeğim küçük doğduğu için bu bebeğimde biraz büyük olduğu için kanalda ilerleyemedigini soyluyo doktorum 1cm açılma var bu kadarcik açılmaylaa suni sancı versem kanalda ilerlemez boşu boşuna sancı çekersin bebeği riske atmayalım kalp atışları düşebilir bı anda strese girip kakasını yiyebilir ayrıca ilk bebeğin küçük farzetki oldu bu bebek büyük kafası çıksa omzu takılabilir zorunlu sezeryan diyorum dedi ve pazartesi 41 haftalık oluyorum o güne sezeryan için yatış verdi 😢 Çok değişik hissediyorum sezeryandan çok korkuyorum .. İlk dogumum öyle güzel öyle kolaydiki bu niye böyle oldu pazartesiye 2gun var dua ediyorumkiii insallaahhh kendi sancilarimla gelsin 😑 var mı benim gibi olan kizlar??
MnksT GizeemmmEceemm aynı durumdayız benimde ikinci gebelik ilki normaldi şuan 41+2yiz açılma yok sancı yok dua ediyorum Allahım bir iki güne sizinde benim de normal bi şekilde doğurmamızı nasip eder inş
Somerkadir4 GizeemmmEceemm kuzum daha zamanı gelmemiştir benim abim 6 kiloya yakın doğmuş hemde evde seninki kaç kilo ki olmaz diyor
GizeemmmEceemm Her şeyi yaptım her yolu denedim.. İlişki, hurma, bitki çayları, squat, merdiven inip çıkma, günde 3-4 saat yürüyüş 7 aydan beri doğum kanalında ama asla ilerleme yok 1aydir açılma 1cmde 🙄
GizeemmmEceemm MnksT Amin canım inşallah ya rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲 kaç kilo oldu bebişin benimkinin kilosu normal aslında ama ilkine göre kilolu olduğu için doktor biraz tirsiyo.. 🙄 ilk bebeğim 2500 doğmuştu bu şuan 3500ama 450gram yanılma payı varmış 4kilods doğabilir dedi..
MnksT GizeemmmEceemm aynı bendede ilki 2750 doğmuştu buna 3700 dedi en son ultrasonda. Ben devlete gidiyorum çarşamba günş gittiğimde yatış verdiler 5 saat bekledim suni vermediler bebekte de bi sorun yoktu zaten açılmamda 1 2 cmfalandı bende imza atıp çıkış yaptım evde bekliycem sancımı diye inşallah kendi kendine gelir sancıda direk doğurmaya giderim
GizeemmmEceemm Somerkadir4 Aslinda bebeğimin aman aman bı kilosu yok 3bucuk kilo 450 gram yanılma payı varmış 4kilo doğabilir dedi ama ilk bebeğim 2bucuk kilo doğdugu için korkuyo ilki biraz daha büyük olsa hiç sıkıntı değil ama bu şekilde çok zorlar bizi dedi napicagimi bilmiyorum ama zorunlu sezeryan karar verdi bu iki gün içinde kendi sancilarimla geldi geldii.. gelmedi pazartesi sabah yatış 🤷
MnksT Somerkadir4 aynen bende öyle biliyorum yani 42ye kadar doğabilir tamam doktorlar haftası şu kadar diye takip ediyo ama Allah bilir anne rahmine ne zaman düştü o bebek o yüzden gönlümü Allaha dayadım dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo benimle aynı durumda olan herkes bir avazda kurtulur inşallah
GizeemmmEceemm Somerkadir4 Beklemek istiyorum ama 41den sonrası sıkıntı diyo çok fazla durmasida iyi değilmiş suyuda sınırda .. Dua edin lütfen kimin dussinin kabul olucagi hiç belli olmaz 🙏🌸
Nilufar_1996 Diyeceğim sezeryandan korkmayın korkulacak gibi değil aynı gün ayağa kalktım yataklara düşecek ağrım sizim olmadı. Bütün işimi kendim yapıyorum dün evi dip köşe temizlik yaptım 17 günüm. Sağ Salim kavuşun inşallah. Olmuyorsa zorlamayın doktorun dediği ihtimaller sezeryandan çok daha korkunç gerçekten.
GizeemmmEceemm Nilufar_1996 Haklisiniz aslında.. ama insan bilmediği şeyden korkuyo işte bide hiç ameliyat olmadım onun gerginliği var gerçi narkoz vermicem tamamen bayiltmicam buna gerek yok dedi belden aşağı uyusturucakmis sizin nasıl olmuştu acaba sezeryan çok geçmiş olsun bu arada ne güzel toparlanmissiniz sayılır darısı başıma inah🤲🌸
GizeemmmEceemm MnksT inşallah canım ya rabbim yardimcimiz olsun hepimizin 🤲 sağlıkla alalım kucağımıza insallah 🌼
MnksT GizeemmmEceemm aynen kilosu çok değilmiş söylediği kilodan daha düşükte doğabilir hem ne kadar doğru bilmiyorum ama etraftan hep kilolu bebek daha kolay doğar diyolar kilolu olunca daha çabuk iniyo aşağıya diyolar tabi bu kiloluluk 4ün altında olanlar
Somerkadir4 GizeemmmEceemm dualarım bu yolda olan herkesle cnm sende dua et bana 38+0 m ssvd Olcam inşallah 🤲
Pinarpek GizeemmmEceemm bence suni sancıyı deneyin derim. Benim 0 açılma ve kanala girmeden suni sancıyla 3 saatte 10 cm açıldı. Normal yaptım bence denemeden sezeryana girme. 2. Normalin kolay olurdu hem. Boşa ameliyat olacaksın
MnksT Pinarpek kanala girmemiş bebek suni sancıyla giriyomu benimki de kanalda değil suniyle inmezse diye korkuyorum
GizeemmmEceemm Pinarpek Bende ayni şeyi söylüyorum ama doktorum o kadar çok bahane siraliyoki ısrar edersem bebegime bişey olursa vicdan azabı çekmek istemiyorum😥
Civcivim000 Pinarpek ayy maşallah benim bebeğim de gelmiyor 40+2 muhtemelen suniyle doğum başlatılacak herkes kabus gibi anlatıyor iyi yorumlar o kadar az ki yorumunuzu okumak iyi hissettirdi teşekkür ederim
Nilufar_1996 GizeemmmEceemm çok güzel geçti canım korkmamak önemli bence. Belden uyuşturma oldu benimde spinal yani narkoz sonrası hiç baş bel agrimda olmadi. Dikiş ağrısida bence elimizi kessersek daha çok acı olur günlerce haftalarca. dikiş acısı hiç olmadı arada içerden batma gibi his oldu bir hafta falan şuan hamilelik öncesi gibiyim içten dıştan hiç ağrım sizim yok ağrı kesici da hiç kullanmadım. Ameliyat evet kiminin zor geçiyormus toparlanması zormuş benim kolaydı gerçekten doğumdan sonra eskisi gibi hayatıma devam ettim aynı gün ayağa kalktım o gündür bu gün hep ayaktayım ertesi gün çayımi çorbami kendim yaptım yavaş yavaş eğilerek kalkarak hareket ettim zorlanmadan. Dün ilk defa süpürge yaptım hamilelikte cok zordu süpürge yapmak inleye inleye ağlayarak yapardım bel sırt ağrısı dayanılmazdi dün yaptım hiç bir ağrım olmadı bebeği uyuttum bütün işlerimi bitirdim.
GizeemmmEceemm MnksT İnşallah öyle olur Allah tan ümit kesilmez 2gunum var bakalım belki şaşırtır bebeğim bizi 🤲