Cicili123 Merhaba , sütü sade içemiyorum biraz kakao atıp içebiliyorum . Süt hamilelikte içilmesi tavsiye edilen önemli bi besin . Besin değeri çok düşer mi acaba ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ☺️
charlottececi Cicili123 istediginiz gibi tükleyebilirsiniz. Gaz yapiyorsa laktozsuz sut icin tasi daha iyi zaten sekerli gibi 😁 muzlu sut yapiyorum onla cok guzel oluyor ☺️
Hazal_kubra12 Cicili123 bnde 27 haftaligim daha ağzıma deymedim tiksiniyorum resmn hergun yoğurt yiyorm ama
elmaliiturtaa Cicili123 süt ve süt ürünlerini çok severim ama malesef market ürünleri yavan geldiği için tercihim köy sütü ve ev yoğurdu ama pastörize olması gerektiği için market sütüne pekmez katıyorum valla bayağıda iyi oluyo çocukluk arkadaşım söylemişti küçükken ailesi öyle içirirmiş denedim sevdim tavsiye ederim😂
Villanelle Kakao kullanmazsanız daha iyi olur bence çünkü içinde katkı maddeleri mevcuttur mutlaka. Muzlu süt yapabilirsiniz o daha güzel olur bence
Cicili123 Hazal_kubra12 yoğurtta oldukça faydalı hatta fermante olduğu için daha faydalı diyorlar . Bende yoğurdu bolca yiyebiliyorum