2_prens_annesi33 Kizlar beta hcg 0,100 çıktı adetime 7 gün var umudumu kesmelimiyim yoksa olabilirmi teselli için bekle falan demeyin açık açık olabilir yada olmayabilir diyin lütfen kuzular 😔
Omay0707 2_prens_annesi33 cok erken adetiniz geciksin ondan sonra kan testi falan yaptırırsınız acele etmeyin varsa zaten siziledir yoksa adet olursunuz
Esra_G 2_prens_annesi33 çook erken canım 7 gün kala ne yaptın :) adetini bekle 1. Günü baktın adet olmadın 2. Gün sabahında kan verirsin.
Avakadolu 2_prens_annesi33 teselli için bekleyin demeyin yazmışsınız ama bu teselli için değil olması gerektiği için. 7 gün varken kesin sonuç alamazsınız şuan evet negatif ama belki 3 gün sonra pozitif olabilir bilemeyiz
Afifeelif 2_prens_annesi33 olabilir tabi.. daha 7 gün var, varsa da belli olmaz ki.. rahat ol.. adetiniz düzenliyor yumurtlamanın üstünden en az 12 sonra kan da belli olur
siriniko2511 Beta baktırmak için çok erken değil mi? Bence önce adet gününüz gelmesini bekleyin. Eğer adet olmazsanız kan testi yaptırırsınız. Erken yaptırmak psikolojisinizi yıpratabilir.
Mucizeninannesiiii Benim son adet tarihim 12 subat 5 gun oncesinde silik silik cikmisti 2 gun varken kan verdim bugun 119 cikti..
Bebegimizolsundu Mucizeninannesiiii benim de son adet tarihim 12 Şubat Yani Mart ın 11 in beklenen adet tarihim bugün dün testim 1.20 çıktı sence yükselir mi canım adet olmadım bugün de
2_prens_annesi33 Mucizeninannesiiii maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah yok benimki 0.100 negatif yani
Mucizeninannesiiii Bebegimizolsundu 1. 20 yukselir gibi geldi canim ama rabbim bilir tabi adet olmadin dimi daha.?
Bebegimizolsundu Mucizeninannesiiii yok daha olmadım üç gün geçti yarın dört 🥰😍inşallah sağol canım yaa