Meryem__ Yelizzzz34_ adet sancısı doğum sancısının yanında hiç bir şey seni korkutmak istemem ama ben daha önce böyle bir acı yaşamadım inşallah senin kolay geçer 🙏❤️
Irem2veysel Meryem__ yaaa maşallah ne güzel bir doğum olmuş rabbim banada böyle güzel doğum nasip etsin inslh bir an önce doğup evime yavrularımla sıcacık yuvamda olayım♥️🥰🤲
Ozgebhb Meryem__ maşallah ne güzel hızlı bir doğumun olmuş bizlerede nasip olur inşallah :) hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) doğum öncesi yapmış olduğunuz özel şeyler var mıydı yürüyüş merdiven çıkıp inmek egzersiz gibi
gunannesiii Meryem__ yok sabah randevunuza gittiğinizde ne demişlerdi benim de kontrolüm vardı bugün sancı çıktı ama açılma yok kasik ve vajinada şu an hafif yanma ağrı var da
ElfErk Meryem__ ıkınma konusunda çok korkuyorum ben.. Bu konuda tavsiyeleriniz var mı.. videoları izliyorum ama o an nasıl oluyor merak ediyorum
EsraYsf Meryem__ hangi hastanede doğum yaptınız acaba ? Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün minnosu 😇
Ozgeylc Allah analı babalı büyütsin sağlıkla inşallah💕 ne güzel olmuş doğumunuz darısı bizlerin başına insallah..