2anneoluyorum Fatmabetulelifsena 34+5 en son gittiğimde 2100 di ama şuan kaç bilmiyorum 3 gündür midem çok bulanıyor halsizim ara sıra kasılma oluyor 2 gebeligim
kadifemsii Fatmabetulelifsena 36+3 şuanda . En son 34+5 te gittim 2.990 dü . Aşırı aşırı aşırı mide yanmam var ölüyorum resmen . Aşırı bi halsizlik yorgunluk var ilk gebeliğimde bu haftalarda enerji patlaması yaşıyordum ama bunda tam tersi ..muhtemelen 25 martta doğuracağım tuhaf duygular içerisindeyim
Nazlierdemir 35e girdik bizde bacaklarimin arası ağrıyor çok fazla bazen de karnımın altı. Karnım sertleşiyor kasılma diyorlarmış. Kilo da 33 haftalıkken 2182 gramdi
Nurgrcn kadifemsii miyde yanmasindan hiç bişey yiyemiyorum inan su bile kan kusturacak gibi yakiyo 34+5
Nurgrcn Asena17 34 de kaçtı canım boy kilosu bende 36 da gitcem 10 gün sonra da kaç kilo alır acaba tahmini diye merak ettim
kadifemsii Nurgrcn aynen öyle rennie kullanıyorum biraz hafifletiyor ama geçici tabi mi süre sonra yine başlıyor
Nurgrcn Asena17 aşkım Asena17 benim 3 gün önce 2451 di 36 da 3 u geçse bari yaa erken doğum riskim varda gelişsin diye uğraşıyorum. Bide aşırı miydem yaniyo delircem
Asena17 Nurgrcn benim de cok yaniyor kuzum süt ic bana o iyi geliyor gecer 3 kg yu merak etme hem cihazlar yanlis olculuyor pek guvenme bu kilolara
Baburhulya Fatmabetulelifsena 35 +4 teyim kuzumun kilosu 2600 bende sadece 2 kilo kaldım onu daha yeni aldım 🙈
Nurgrcn kadifemsii caviskon kullanılıyorm bende 1 2 saat oyalamiyo bile, inşallah saçları toplanacak kıvama gelir bu kadar yangının yerine😂
kadifemsii Nurgrcn ya malesef saçla hiç ilgisi yokmuş 😬😬 ilk bebeğimde de deli gibi yanmam oluyordu ama normal doğdu aşırı saçlı değildi