Deva22 Kızlar depent normal doğumda mi sezeryanda mi yoksa ikisinde de mi lazım oluyor normal lohusa pedi falan alan yok mu ona göre alayım
Mrvsmt2502 Deva22 ikisinde de lazım oluyo canım doğumdan sonra rahimin boşaldığı için ilk 3 4 hün yoğun kanama oluyor genelde . İlla depend değil hasta bezi falan oşabilir ben canpedin hasta bezini aldım lohusa pedi sonraki gğnler için uygun ama ilk yoğun kanamalarda yetersiz diyor çoğu kişi
B8use Deva22 külot bez gibi olduğu için rahat ediyoruz benim ilk doğumdan kalma 4 adet vardı ablam yetmez dedi bir paket daha aldım 10 tane var içinde Hepsiburada dan 60 TL ye bir tane 10 lu aldım satıcı iki paket göndermiş bana yanlışlıkla sanırım benimde evim kargoya çok uzak iade etmedim satıcıdan da ses soluk çıkmadı ablam doğum yapacak yeni hamile fazla olanı ona vereceğim
Zehraaaaaaaaaaa Deva22 ben bi paket aldım ama kullanmadım hiç. Hastane bez bırakmış odaya hep onları kullandım. Bide onların ufakları vardı ped gibi ama pedden büyük tabi şimdi ona geçtim. Depent valizde duruyor
ozgenur51 Ben 1. Hamileliğim de depend almıstım kullanamadim sezeryan dogum bu arada. hastaneden normal hasta bezi kullandım şimdi 2.ye hamileyim artık hasta bezi kullanacağım daha kullanışlı bence. Depend ehiç gerek yok bence
Seymaben Kizlar hasta bezide ayni depend seklinde degilmi zaten depend bi marka oldugu icin asiri yuksek fiyati bugün şok markette sleepynin hasta bezini gordum sekli dependle ayniydi nerdeyse depend 77 tl sleppy 30 tlydi bence alternatif olarak buda alinabilir
Aselinkooo Seymaben külot bezmiydi. İlla depend marka olucak diye Bi kaide yok canım Ben canpedin aldım bu sefer. Getirde kod vardı 20 liraya geldi. Bi kaç ay önce aldım, tabi, de. Arada öyle yerlerden kontrol edebilirsin.
Aselinkooo Normal doğumda depend kullanmıştım. Şimdi çantama hem depend hem hasta bezi koydum. Sezeryan olucak galiba. Hazırlıklı olayım dedim.
Dilekylz811 İlk doğumum da depend almıştım büyük rahatlık yaşamıştım serzayan sonrası nasıl oluyor bilmiyorum ama normal doğumda büyük rahatlık oluyor tabi kişiden kişiye de değişiyor şimdi ikinciye hamileyim gene hastane çantama Bi paket alıp koyacağım
Seymaben Gunes00mavi bende ondan almayi planliyorum bugun gordum tabi devami gelirmi şok markete bilmiyorum depend 77 tlydi sekli ayni ama birebir nerdeyse 30 tl normal bi pede gore bile daha uygun🤔
Zehraaaaaaaaaaa Zehraaaaaaaaaaa aynen bende burda yorumları okuyarak almıştım ama daha açmadım hiç. Hepsi iş görür bence :)
Meryemcee İlk doğumumda sezaryan olmuştum depend kullandım memnundum 1 bucuk ay sonra yine sezaryan olucam inşAllah yine depend alırım diyorum kanama yogun oluyor çünkü
gulsumm1 Deva22 ama eve çıktıktan sonra ben kullandım kanama oldugu için baya rahat oldu sen bilirsin canım
Mrvsmt2502 Deva22 aynen depend bi marka duyulmuş herkrs ondan almaya çalışıyor niyeyse hasta bezleride depend gibi külot şeklinde çok bi fark olduğunu sanmam nihayetinde hepsi çöpe gidecek 😃