Fatos4478 Hamilelik döneminizde kaçıncı ayınızda covid aşısı oldunuz? Doktorunuz kaçıncı ayda olmanızı önerdi?
Edadrmz Fatos4478 canım ben hamile olmadan önce 2 dozu olmuştm 3.doz için sağlık bakanlığından aradılar doğumdan sonra olucamı söyledim
Ozge Fatos4478 12.haftadan sonra olabiliyor diye biliyorum doktorum 12den sonra ol dedi ben de 13.haftada yaptırdım
Pinpirikanne Fatos4478 bende iki doz oldum 3 ne zaman yaptrym dedim gecen gun hemen yaptir dedi 12 haftadaydm
Edadrmz Pinpirikanne canım normalde sağlık ocakları hastanenin sistemlerinden bakıp o şekilde arıyolar ama sen ne kadarlık hamilesin eğer aramadılarsa sen bi git kaydını yaptır iatersen
Bebisinannesi01 Fatos4478 hamile kalmadan iki doz olmustum doktorum 12 . Hafatadan sonra olabilirsin dedi aile hekimim 4 ayi doldur dedp bynde o zaman oldum
Pinpirikanne Edadrmz 12+4 um canım baştan gtmistim önce kadın doğuma gt 2 aydan sonra biz bakicaz dediler nunara biraktm ama aramadilar daha ben hem aşı hem kayıt için bi ugraym en iyisi karda fena yağıyor çıkmadım bu hafta pazrtesi ınslalh ihmal etmym
suleozturk Fatos4478 ben 4. dozumu olduğumda hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalık gebeymişim. bilseydim 12-13 haftayı mutlaka beklerdim. 5. dozumu da 23. haftamda oldum.
sheyda1991 Fatos4478 ilk trimesterden sonra öneriyorlar. Ben ilkini yanlış hatırlamıyorsam 24. İkinciyide 28. Haftada oldu
Esra_G Fatos4478 2 doz hamilelik öncesi vardı doktorum 3. Önermedi yaptırmadım doğumdan sonra tekrar sorarım artık
Esra_G Fatos4478 hayır ben önermiyorum hastalarıma dedi, zaten genel olarak da çok fazla ilaca yönlendiren bi doktor değil ben de detaylı sormadım