Melekk8 Kızlar certain diye bi yumurtlama testi kullanıyorum ama öğrendiğime göre çok iyi bi marka değil gibi 5 tane falan yaptım yeni sayılır elimde bir gebenin günlüğünden aldığım testler var onunla devam etsem olur mu bundan sonra🥺
Sultannbstrk Melekk8 olur bence bende Ebru Ceylan dan almıştık çok doğru gösteriyor gerçekten ve çok ilgileniyor
Princessmami Melekk8 ben o markayla takip etmştim ve şuan hamleym bence çok takılma ince detaylara :)
Melekk8 Sultannbstrk hiç yumurtlama testi Yapmadım daha önce evde bu testler vardı denemelik yapıyım sonra ebru ceylanınkini yapıyım dedim ama çok iyi marka değilmiş adetten 5 gün geçti ona başlıyım diyorum yumurtlama günümü kaçırmak istemem
Sultannbstrk Melekk8 kaçırmazsınız inşallah özel yumurtlama masajları falan da var çok faydalı bilgileri var hamile olduğumu bile ovulasyon testiyle anlamıştık direk mesajlarıma cevap ta veriyordu çok kişeye de vesile olduğuna inanıyorum
Princessmami Melekk8 bilemiyorum canım ben baya almştm Trendyol dan kullandım hiç bozuk çıkan dahi olmadı içinde. Doğrı gösterdi ki hamile kalabildim sanırım. Her üründen memnun olanda olmayanda var
Sultannbstrk Melekk8 evet yarıyor yani bende işe yaradı kendi adıma konuşayım inşallah sende tez zaman da güzel haberler alırsın canım