Aysegulkms Üç hafta sonra ikili tarama testi yaptırcam ama nasıl bir işlem yapılıyor kan mı alınıyor veya daha farklı bişey. Yaptıranlar beni bilgilendirebilir mi çok kısacık rica etsem🙈
butterfly35 Aysegulkms önce doktor ultrasonla bakıyor sonra da kan aldırıyorsun canım. Ben özele gidiyorum 1 hafta sonra da arayıp sonucu söylediler. Birde idrara sıkışık gidersen daha iyi olur. 💕
benimmdunyamm Aysegulkms canım doktor normal muaneye ediyor o sırada burun kemiginr ve ense kalınlığına bakıyor sonra kan vermeue gidiyorsun 1 tüp alıyor devlette yaptırdım 2 haftada çıktı şükür
Esra_G Kan ve ultrason, ultrasonda 5 dklık bişey bebeğin ense kalınlığına bakılıyor burun kemiğine bakılıyor o kadar. Kandan da risk analizleri yapılıyor, ama tarama testidir bu tanı değil sonucunuz riskli çıktığında strese girmeyin :)
Asli_k Aysegulkms yani bende o kadar uzun bakıldı çok şükür bir sorun yoktu prof. Doç. Dr vardı hatta hiç unutmuyorum benim muayenemden sonra cıkıp fakülteye derse gitmişti
Asli_k Aysegulkms 3 sene oluyor ya ben çok hastane değiştirdim beğenmediğim için drları her hastanede de kan verdim net hatırlamıyorum malesef