Mnk16 İçinde altı tane vardı sadece bir tanesini atabildim zor zar çünkü girmiyor en son bir hafta önce attım bir tanesine hala idrarımla beraber dışarı çıkıyor ya akıntımı arttırdı
Yldzsenk Mnk16 bana da bugün verdi idrar yollarinda iltihaptan dolayı. Gece kullanacağım bakalım ama sert zor gider gibi tahriş edebilir gibi geldi bakalım iyi gelsinde bir şekilde kullanacağım artık 🤷🏻♀️
Mnk16 Aradım doktorumu dedim kullanamıyorum ben bunu sonra başka fitil verdi oda bunun gibi tahta gibi sert onu da kullanmadım kullanmama kararı aldım
Gulsumelif Mnk16 Ben 2 kutu gynomax xl kullandım ama akıntım devam ediyor dedim bunu yazdı tereddütte kaldım kapsül yazıyor bide Allahtan dalgınlık edip içmedim 😄
0103qsf Mnk16 hafif islat canm hafif erimeye baslayjca direk koy bende 12 tane kullandm basta yapamdm diğerlerini yaptm
Yldzsenk Gulsumelif benim şikayet olarak sarı yoğun akıntım vardı o yüzden vermişti bir de sık idrara çıkma… Kullandım ilk defa bugün
Gulsumelif Mnk16 biraz sert diye 1 haftadır eşim vardiya dönmesini bekliyorum kendim koyduğum dışarı çıkıyor beceremiyorum bunu hiç koyamam herhalde
Yldzsenk Gulsumelif sağolun ,sizede çok geçmiş olsun. Saçma bir şekilde bu fitil sabah geri çıktı wcde, o kadar ileri atmama ragmen😑niye erimiyor bu fitil 😒
Yldzsenk Mnk16 artık öyle böyle kullanacağım az buçukta olsa etki eder inşallah . Zaten akıntıyla erimesi lazım iceride öyle bütün çıkınca şaşırdım🤣 progestan en azından eriyordu.