m060918 kuzular 3. gün dondurulmuş embriyolarım var 2 tane 😍 Aralık ayında 1 tane taze transfer oldum fakat tutmadı, sizde durumlar ne
Evinttnc m060918 merhaba canım bende Çarşamba transferimin 12 günü diye test yaptım fakat negatif sonuç aldım tutmadı 🥺 ikinciyi de şuan düşünmüyorum bi kaç ay geçmesini istiyorum 🤲🏻
Kele-bekler1 Merhaba canımm Allahım insallah hayırlısını versin hepimizin yüzünü gülsürsün🙏🏻🤲🏻Benimde ilk transferimde kalbi durduğu icin 8 haftalıkken kürtaj olduk insallah 2. Transferim nisanda bakalım nasip 🤲🏻🥰 m060918
ZMM8888 m060918 merhaba bnm de 5gun dondurulmuş embro transferiyle 2018 de oğlumu kucagma aldım çok şükür şuan 4 yaşında 3mart günüde ikinci transferimi oldum bugün test yaptım pozitif çıktı çok şükür ama ultrason da görene kadar için rahat etmiycek gibi
Mom-0 m060918 ayn canim ilk deneme. Çok heycanliyim. Nasil gecicek hic bilmiyorum. Nasipse sizin transfer günü bellimi ?
Hafize94 Benim rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığı İçin sürekli transfer erteleniyor malesef kızlar sizin rahim kalınlığı nasıl
DenzRya Hafize94 canm sabah akşam birer tane cekirdekleriyle birlikte nar ye. Birde rahim kalinlassin diye doktor ilaç falan yazıyor mu
Minikbirkoala-hikayesi Merhaba kızlar yeni katıldım bende aranıza Benimde 5.gün embriyom vardı 2 tane dün transfer yapıldı dua edin lütfen ilki düşükle sonuçlanmıştı
Deletedmom_40 Minikbirkoala-hikayesi merhaba adetin kaçıncı günü oldu be bu süreçte hangi ilaçları kullandınız ???
Minikbirkoala-hikayesi Deletedmom_40 adetten 2 hafta sonra transfer oldu rahim kalınlığını bekledik estrofem,progestan,prenatal lifee,lutinus tablet,oksapar,corasprin kullanıyorum canım
Minikbirkoala-hikayesi DenzRya narın ne gibi bir etkisi var acaba? Rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyorum
Deletedmom_40 Minikbirkoala-hikayesi 14 gün sürdü yani . Rahim kalınlığı için nar yada suyunu öneriyorlar öylede deneseydiniz keşke