SevgiIbrahim Kusura bakmayin anneler ama canim cok skliyo, bi sorum olcakti 2 hafta sonra kontrolum var 29+1gunluk gebeyim. Cok zor hamilelik geciriyorum safra kesesi tasim var 7 cesit illac kullaniyorum ve canim istediklerini yiyemiyorum onun yaninda benim piskolojik uzuntulerim kafama taktiklarim bebegimi olumsuz sekilde etkiledigine eminim, her gunum uzuntuyle geciyo bi sekilde.. ailem yurt disinda ve bildigin sabahtan aksama kadar esim yokken cokkk bunaliyorum.. sezeryan olanlar en erkeni nezaman oldular ve bebegimi riske sokmadan neyapabilirim.. emin olun onun kuvezde olmasi bile karnimda aci cekmesinden iyidirr.. eger tam olarak ifade edemediysem ozur dilerimm ama paylasmak istedimm cunku kimseye anlatamiyorum 😢
Deniz2961 SevgiIbrahim ay cnm rabbm yardımcın olsun bunu doktorul konuşsana cıger glstrcı ıgne yapıp dogumunu erkene cekebılir
Adakus SevgiIbrahim 36 dan sonra sezaryen veren doktorlar var tabiki de eğer senin isteğin üzerine ise büyük ihtimalle 36 ve 37 ,38 civarı haftalarda verebilir . Az kaldı mı dayanacak güç veriyor Allah üzülmeyin belki dayanırsınız kendiliğinden
Rmyskrkus Doğumun erkeni geçi yok bebegin kendini hazır hissetmesi kilonun yeterli seviyede olması gerekir bence acilen o psikolojiden çıksanız sizin için daha iyi olur