Nazemm Kızlar happykidse de sordum ordan pek cevap alamadım bana lütfen üstte dediğim gibi güzel bir elektrik süpürge önerisi istiyorm
Nazlimom Nazemm bende Arçelik tornadoeco champ kullaniyiroum biraz ağır ama iyi çekiyor seside cok sesli dwgil
Happyboyy Nazemm electrolüx ultra silencer kullanıyorum 57 db ile en sessiz süpürgeler arasında fiyatıda orta bi bakmanı öneririm
Deletedmom455465 nazosss Benimde bosch kırmızı aşırı sessiz cidden milletin süpürgesi taa disardan duyuluyor ben gece 12de çalışıyorum kimse duymuyor
atlasinannesiii Philips maraton kesinlikle süpürge çalışırken normal ses düzeyinde müziğimi bile dinleyebiliyorum tvden
nazosss Nazemm ben geçen yıl 1500’e aldım kampanyadaydı. Sanırım şuan mağazada 3300 TL olmuş ama parasını sonuna kadar hakediyor çekiş gücü de harika
Nai125 Happyboyy bende bunu kullaniyorum ceyizime alirken ilerde bebegim olursa sessiz calisan bir supurge almaliyim diye dusundum. Iyi kide almisim hem cok guclu cekiyor hemde sessiz. Benden sonra annemde aldi.