pilla Merhabalar herkese, acaba gebelik testlerinizi nerede yaptirdiniz? Ben henuz 6 haftalik hamileyim. Daha once bir dusuk yasadim, o zaman hamileyken medikalparka gidiyordum ve yaptirdigim kan testleri inanilmaz fiyatlari bulmustu 😳 simdi yine ozele gidecegim muayeneye ama testler icin o kadar ucretler vermek istemiyorum. Siz nasil yaptirdiniz acaba? Devlette yaptiran var mi?
ozlemkrts pilla ben ilk testleri sağlık ocağında yaptırdım ondan sonraları devlette yaptırdım özele gidiyorum bende
Hgemr Ilk testleri devlet hastanesinde yaptırdım çünkü sağlık ocağında hepsi yapılmıyordu. Her ay sağlık ocağında değerlerime baktırıyorum,sonucu da doktoruma gösteriyorum. Ben de özele gidiyorum ama tahlil fiyatları fahiş diyebilirim en iyisi devlet hastanesi ya da sağlık ocağı
Pelus Bende de aynı durum olmuştu,tekrarlarsa diye devlet hastanesinden iyi bir doktor buldum,önceki gebeliğimde paket almıştım,paket geri ödemesi yapılırken baya kesinti yaptılar ve azıcık para iadesinde bulundular.şimdi de gebeliğin ortasındayım,özele geçmek istiyorum paket alımı mantıklı gelmiyor, çünkü yapılacak doğru düzgün test kalmadı. Araştırıyoruz bizde bakalım
ozlemkrts pilla hayır ben ikili testimi yaptırdım ayrıca bütün kan idrar değerlerime tekrar bakıldı sadece ikili test için geldim dedim muayene etti
Englishteacher Sağlık ocağında yaptırıyorum kan testlerimi ama memlekette kendi doktorum dışında bi doktora gittim medikal parkta. Doktora tahlil sonuçlarımı gösterdim normalde hastane dışında yapılan tahlillere bakmıyorum doğru sonuç vermiyor vs. dedi. Ama hastanede o tahlillleri yaptırmaya kalksam 500tlden aşağı tutmaz. Kendi hastanesinden başka tahlil kabul etmeyen doktorlar da var. Garip